Balul Steluțelor, evenimentul caritabil organizat anual de Asociația M.A.M.E., a strâns la cea de-a VII-a ediție, suma de 38.000 euro, fonduri ce vor asigura, pe parcursul anului 2018, serviciile de suport, consiliere și recuperare medicală, oferite copiilor bolnavi la Centrul Steluțelor. Anul acesta, evenimentul a avut loc pe data de 9 noiembrie, la Hotelul InterContinental, care a fost luminat în albastru în semn de solidaritate pentru copiii care se confruntă cu boli grave.

„Mă bucur să văd cum, an de an, acest eveniment ocupă un loc special în sufletul invitaților, prieteni vechi ai organizației, dar și persoane noi care doresc să se alăture cauzei noastre și asta deoarece Balul Steluțelor reprezintă o seară magică a faptelor bune, în care, împreună, ne unim forțele pentru a scrie încă un capitol din povestea Centrului Steluțelor. Aici, copiii bolnavi primesc servicii de suport, consiliere și recuperare după boală, iar părinții acestora, sprijin și alinare. Este foarte important pentru noi, Asociația M.A.M.E., să reușim să le asigurăm, lună de lună, terapiile de care au nevoie pentru a depăși mai ușor perioada de confruntare cu boala”, a declarat Maria Culescu, Președinte Fondator Asociația M.A.M.E.

Obiectul licitat cu suma cea mai mare: tabloul pe pânză canvas, reprezentând un copil privind Calea Lactee.

Anul acesta, evenimentul a fost moderat de Ștefan Lungu, prieten drag al copiilor pe care îi ajutăm, având o bogată experiență în realizarea unor emisiuni TV, și Erik Culescu, cel mai mic voluntar al Asociației M.A.M.E., în vârstă de 10 ani, care se implică cu veselie și empatie în activitățile organizației din dorința de a fi alături de copiii care vin la Centrul Steluțelor.

Obiectul care a fost licitat cu suma cea mai mare, respectiv 2.500 euro, a fost un tablou pe pânză canvas, care îl ilustrează chiar pe Erik într-un moment de contemplare a stelelor din Calea Lactee. Au mai fost valorificate în cadrul licitației cu strigare și o minge de tenis donată de Simona Halep, cu autograful acesteia, un set decorativ din sticlă, realizat de artistul Ioan Nemțoi, tricoul fotbalistului Denis Alibec, cu autograful său și al colegilor de la echipa FCSB, dar și tablouri și obiecte unicat ale unor artiști cunoscuți.

Atmosfera magică a serii a fost întreținută și de momentele artistice pregătite cu drag de Clubul de Dans Sportiv ‘Mihai Petre’, Trupa de Dans Sobis, precum și de artistele Monica Odagiu și Ana Odagiu. Din programul serii nu au lipsit nici surprizele pentru invitați: tombola cu premii, obiectele unicat aflate la licitația fără strigare, precum și numeroase bijuterii realizate de voluntarii Asociației M.A.M.E..

Asociația M.A.M.E. mulțumește sponsorilor, partenerilor, invitaților și voluntarilor, alături de care, în seara balului, a scris un nou capitol din povestea Centrului Steluțelor.

Sponsori principali: Fundația Vodafone România și Apa Nova București.

Sponsori: Brenntag, Competence Call Center, Rădăcini, Interbrands Marketing&Distribution, KiloStop, Wipro, Cris Garden și Avon România.

Sponsori în produse și servicii: Exploratist, CORA Lujerului, DJ Proffesional, Premium Fashion Stores, YVY Bags, DelMar Medical SPA, Patchouli Flowers Concept Store, Sugar Nails&Beauty Studio, Story Corners, Teatrul Național București.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.