ANPD
 ANPD

Autoritatea Naţională pentru Persoanele cu Dizabilităţi (ANPD) invită organizaţiile neguvernamentale cu activitate în domeniul protecţiei persoanelor cu dizabilităţi să depună propuneri de proiecte în scopul atribuirii contractelor de finanţare nerambursabilă în conformitate cu Metodologia de selectare şi finanţare a proiectelor în domeniul protecţiei persoanelor cu dizabilităţi pentru anul 2017, aprobată prin Ordinul ministrului muncii și justiției sociale nr. 596/25.04.2017 şi cu Legea nr. 350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general, cu modificările şi completările ulterioare.

Suma alocată pentru selecţia publică de proiecte în domeniul protecţiei persoanelor cu dizabilităţi este în valoare de 4.968.000 lei.

Documentaţia pentru elaborarea şi prezentarea propunerii de proiect pentru selecţia publică de proiecte în domeniul protecţiei persoanelor cu dizabilităţi poate fi descărcată de la adresa: www.anpd.gov.ro, secţiunea Noutăți, sub tab-ul Selecţia publică de proiecte în domeniul protecţiei persoanelor cu dizabilităţi, anul 2017.

Data limită pentru depunerea propunerilor de proiect: 18 iulie 2017, ora 12.00.

Adresa la care trebuie depuse propunerile de proiect: Calea Victoriei nr. 194, sectorul 1,

Bucureşti, cod poştal 010097.

Data, ora şi locul deschiderii propunerilor de proiect: 18 iulie 2017, ora 13.00, Calea Victoriei nr. 194, Bucureşti, sectorul 1.

Criteriile care sunt utilizate pentru atribuirea contractelor de finanţare nerambursabilă sunt descrise în Documentaţia pentru elaborarea şi prezentarea propunerii de proiect pentru selecţia publică de proiecte în domeniul protecţiei persoanelor cu dizabilităţi, astfel:

a) Relevanţa proiectului;

b) Bugetul şi raportul cost-eficienţă;

c) Capacitatea de management şi financiară;

d) Metodologia;

e) Sustenabilitatea.

2 Comments

  1. Buna seara. Se poate depune un proiect pentru pensiune ,în dezvoltarea turismului? Aștept răspuns.Multumesc.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.