Eşti un angajator care oferă locuri de muncă inclusive pentru tinerii cu dizabilități care îşi caută drumul pe piaţa muncii?

Sau eşti implicat într-o iniţiativă care îi ajută pe tinerii cu dizabilități să găsească un loc de muncă potrivit talentelor lor?

Atunci ne dorim să auzim povestea ta! Ai putea să fii numit angajatorul de tineret al lui 2019 de către Forumul European pentru Persoanele cu Handiap (EDF)!

Ca să te inscrii, te rugăm să completezi formularul de inscriere cu informații despre bunele practici pe care vrei să le prezinţi către haydn.hammersley@edf-feph.org până la data de 31 ianuarie cu titlul „Good practices in employment for young persons with disabilities”.

Lista scurtă a aplicațiilor va fi aleasă de Comitetul pentru Tineret al EDF, care va lucra apoi alături de Comitetul Executiv al EDF în selectarea participanților finali.

Practica trebuie să se refere la angajarea pe piața liberă a muncii.

Practica ar trebui să se refere în special la tineri (până la 35 de ani), deși se poate extinde, bineînțeles, la persoane de toate vârstele.

Candidații aleși vor fi invitați să ni se alăture în București pentru conferința noastră privind ocuparea forței de muncă, care are loc pe data de 23 martie, cu transportul și cazarea de o noapte acoperite.

CONTEXT

Pe data de  23 martie 2019, Comitetul de Tineret al Forumului European al Dizabilităţii (EDF, European Disability Forum) organizează o conferință privind angajarea tinerilor cu dizabilități (fizice, senzoriale, intelectuale, psihosociale etc.), în parteneriat cu Autoritatea Națională pentru Persoanele cu Dizabilități și Consiliul Național al Dizabilității din România (CNDR) – membru EDF.  Evenimentul va avea loc în cadrul reuniunii Consiliului director al EDF din București, România.

Conferința va constitui o oportunitate de a explora barierele cu care se confruntă tinerii cu dizabilități atunci când încearcă să intre pe piața liberă a muncii, în prezența reprezentanților consiliilor naționale pentru persoanele cu dizabilități și a organizaţiilor pentru persoanele cu dizabilităţi din întreaga Europă, precum și a factorilor de decizie și a angajatorilor.

De asemenea, ne propunem să prezentăm exemplele cele mai bune de angajatori și inițiative care elimină obstacolele în calea ocupării forței de muncă pentru tinerii cu dizabilități. Ne dorim ca cei care cred în modelele lor de angajare incluzivă și asistență în recrutare să ni se alăture în București pentru a-și prezenta cazul.

Obiectivul? Participanții din întreaga Europă vor ajunge să afle mai multe despre cum să promoveze locuri de muncă cu adevărat favorabile incluziunii pentru tinerii cu dizabilităţi.

După votul participanților, una dintre companiile / întreprinderile / serviciile care au prezentat exemple va fi numită Angajatorul Tinerilor din 2019 de către EDF.

Organizatorii așteaptă cu nerăbdare să vă citească aplicaţiile și vă doresc mult noroc!

One Comment

  1. elvis lefter

    NEAM FI DORIT CA SI IN JUDETUL VN PERS. CU HAND SA CONTINUE CONTINUAREA DE FORMARE PROFESIONALA SI DUPA AIA SA CAUTE SA INTRE PE PIATA MUNCII DEOARECE NE LOVIM SI DE ACEST ASPECT AU DIPLOME DE CALIFICARE CU PUNCTAJ DE 9 SI NU SANT PREGATITI IN CUNOSTINTE DESPRE ACEA CALIFICARE DE NOTA PRIMITA SI IN FELUL ACESTA NUSI GASESC UN LOC DE MUNCA

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.