Asociația CONIL anunță cu entuziasm că pregătirile pentru modernizarea întregii Școli CONIL s-au încheiat, fiind primul an în care primul clopoțel va suna atât pentru bobocii ciclului primar, cât și pentru elevii Școlii Gimnaziale.

,,Pregătirile s-au încheiat, după o vară încărcată de proiecte care au vizat modernizarea întregii Școli CONIL. Acesta este primul an în care primul clopoțel va suna atât pentru bobocii ciclului primar, cât și pentru elevii Școlii Gimnaziale. Așadar, Lumea CONIL a mai bifat o reușită incredibilă, îndeplinindu-și visul de a deschide și o Școală Gimnazială. Ne bucurăm enorm să-i revedem pe copiii noștri isteți și după terminarea ciclului primar, continuând misiunea de a le oferi acestora șansa la un viitor bun, armonios și independent”, se arată într-un comunicat al Asociației CONIL.

Potrivit sursei citate, în noua locație a Școlii CONIL, elevii vor beneficia de:  

  • bază sportivă compusă din terenuri de tenis, teren de fotbal, mese de ping pong, șah, alături de o sală de sport dotată cu tatami, spaliere, echipamente fitness copii și sală de kinetoterapie;
  • Săli de clasă dotate cu mobilier modern si aparatură multimedia; 
  • Laboratorul CONY, laborator IT dotat cu imprimantă 3D
  • Laboratorul Fun Science, echipat cu cea mai modernă aparatură pentru cele mai trăsnite experimente;
  • Sală de muzică dotată cu toate instrumentele preferate ale copiilor: chitare, tobe, pian, microfoane, tamburine și multe altele; 
  • Sală de arte dotată cu șevalete;
  • Sală de mese spațioasă, unde se servesc mesele calde preparate în bucătăria proprie; 
  • Teren de joacă, poziționat în curte, cu leagăne, tobogane, balansoare;
  • Grădină urbană roditoare, unde membrii CONIL își cresc singuri legume și fructe.

Sponsorii Școlii CONIL sunt: Fundatia Mobexpert, Transavia, HP România, Asociația Pastel, Fundația Jeni Mandachi, Musette, Fundația Bogdan Micu, Help Net, Decathlon, Fa Bine, Steel Master, Do Terra Healing Hands, Mega Image și mulți altii.

,,Pentru a fi la curent cu toate activitățile Școlii CONIL și pentru a înțelege mai bine de ce suntem cunoscuți drept cei mai mari furnizori de zâmbete din România, vă invităm să urmăriți parcursul acestor micuți minunați în noul an școlar, direct de pe paginile noastre de Facebook: Scoala CONIL și Asociația Conil. În noul an școlar, CONIL va continua să deruleze proiecte speciale în beneficiul copiilor din comunitate, precum Ziua Comunității, Transformăm orice dizabilitate în abilitate, Zi în Dar sau Atipic Party. Te invităm și pe tine, alături de noi, pentru a deveni furnizor oficial de zâmbete pentru copiii speciali ai Lumii CONIL”, se mai arată în comunicat.

Pentru detalii, trimiteți mesaj la adresa de e-mail: office@conil.ro sau sunați la numărul de telefon 0784412222.

Asociația CONIL este o organizație non-guvernamentală care de 11 ani se ocupă de educația, îngrijirea și terapia copiilor cu diferite dizabilități. Este singura asociație care a dezvoltat un sistem de educație incluziv și un întreg ecosistem educațional pentru copii cu tulburări din spectrul autist, care este completat de programe zilnice intensive de terapie și recuperare pentru mai mult de 300 de copii din centrele de zi, grădinițele și școala primară de care asociația se ocupă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.