În contextul pandemiei generată de COVID 19, Consiliul Național al Dizabilității din România (CNDR) desfășoară campania ,,Nu ești singur”, în cadrul căreia acordă sprijin în alimente și produse igienico sanitare persoanelor cu dizabilități aflate în risc de sărăcie, singure sau care au părinți bătrâni și bolnavi. Un rol important în desfășurarea campaniei ,,Nu ești singur” îl are membru CNDR, Asociația „Ridică-te și Umblă” prin preluarea și distribuirea produselor la domiciliul fiecărui beneficiar în parte.

,,Mulțumesc reprezentanților BOROMIR pentru sponsorizarea oferită Consiliului Național al Dizabilității din România. Prin intermediul voluntarilor Asociației „Ridică-te și Umblă”, cozonacii au ajuns pe mesele persoanelor cu dizabilități din Vâlcea și București. Bucuria lor a fost și bucuria noastră, cu atât mai mult cu cât ne-au mărturisit că preferă cozonacul BOROMIR. Pe masa de Paște a peste 200 de persoane cu dizabilități, vârstnice și nevoiașe a fost așezat deliciosul cozonac Boromir”, a declarat Daniela TONTSCH, președinta Consiliului Național al Dizabilității din România.

La finalul unei zile de lucru, Florin Dobromir, managerul Asociației „Ridică-te și Umblă”, a plecat la Vâlcea cu produse alimentare pentru persoanele vulnerabile din Vâlcea și pentru a prelua cozonacii Boromir.

,,M-am bucurat foarte mult când am aflat despre sponsorizarea Boromir, pentru că așa s-a născut ideea de a face o bucurie beneficiarilor noștri din Râmnicul Vâlcea. Patru echipe de voluntari s-au mobilizat, iar delicioșii cozonaci au completat pechetele alimentare care au ajuns la peste 60 de familii ce au în componență persoane cu dizabilități, la vârstnici singuri și bolnavi, la familii nevoiașe din Vâlcea și din împrejurimi. O parte a acestor familii nu și-ar fi permis să cumpere cozonac pentru masa de Paște, dar l-au primit pe cel mai bun, cozonacul Boromir. Sunt mândru că adesea oamenii confundă numele meu, Dobromir, cu celebra marcă Boromir”, a relatat Florin Dobromir, managerul Asociației „Ridică-te și Umblă!”.

Vizionați album foto aici…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.