În perioada 5-9 martie Speranta Tv vă invită să luați parte la Campania “Feminin la superlativ”, un demers prin care doreste să evidențieze forța cu care femeia răzbate în viată, emoțiile pe care le trăiește zi de zi, dar și lupta pentru progres, pentru bunătate și educație.

Printre cele zece femei prezentate, femei pentru care succesul nu este doar un moment de glorie, este lupta cu orice limită, depășirea oricarui orizont, subliniind puterea pe care o are fiecare de a inspira viețile celor din jur, se afla și Daniela Tontsch.

“Feminin la superlativ” – Între sensibilitate si putere, între modestie și eleganță descoperim că succesul înseamnă: drumul dincolo de orice limită, determinare și noblete, armonie și autenticitate.

Copilăria Danielei Tontsch nu a fost una plină de joacă și alergătură, ci o copilarie în care lectura era cel mai drag univers. Boala de care suferă din copilărie se numește distrofie musculară. A lucrat în industria vestimentara până când nu și-a mai putut mișca nici brațele. Apoi a urmat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București. Astăzi este președintele Consiliului Național al Dizabilității din. Romania. Consideră că „cele mai mari dorințe nu se împlinesc prin miracole, ci printr-o muncă susținută”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.