Eurobananas și Banca de alimente București sponsorizează Asociația „Ridică-te și umblă!” cu banane și produse alimentare. 40 de familii vulnerabile din Constanța au fost beneficiare ale sponsorizărilor.

Alimentele s-au distribuit vineri, 24 aprilie 2020, de către voluntarii Asociației „Ridică-te și umblă!”, filialele București și Constanța.

Florin Dobromir, managerul Asociației „Ridică-te și umblă!” a transportat alimentele din București la Constanța.

„Am ajuns seara, târziu, în Constanța. Gazde mi-au fost proprietarii unei pensiuni din Mamaia Sat, care, după ce au aflat că am venit în oraș cu scopul de a distribui alimente, nu numai că m-au găzduit gratuit, dar au contribuit și la ambalarea pachetelor pentru cele 40 de familii.

A doua zi dimineața, eu împreună cu un angajat al pensiunii, am descărcat alimentele din mașină în sala de mese, apoi doamna Jeni, patroana pensiunii și doi angajați m-au ajutat să ambalez pachetele, care ulterior, au fost distribuite de trei echipe de voluntari ai filialelor București și Constanța, ale Asociației „Ridică-te și umblă!”. Am văzut multă bucurie pe chipul persoanelor care au primit alimente, pentru că ei știau despre campania „Nu ești singur”, ne așteptau. Doresc să mulțumesc voluntarilor, observ cu bucurie cum crește această familie a voluntarilor Asociației „Ridică-te și umblă!”, a declarat Florin Dobromir, managerul Asociației „Ridică-te și umblă!”.

Vizionează album foto aici…

One Comment

  1. Lavinia Stoian

    Mulțumesc eroilor noștri care au devenit o familie pentru noi! Dumnezeu să vă binecuvinteze eforturile!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.