UPA Solutions este o Unitate protejata autorizata ce ofera o gama larga de servicii printre care furnizarea de servicii de mediere pe piata muncii a persoanelor cu dizabilitati, formare profesionala, servicii de recrutare, servicii de PR; well-being pentru angajati, reamenajare si optimizare spatii de lucru.

De asemeni, in parteneriat cu colaboratori externi a caror competenta este dovedita prin succesul proiectelor acestora, Upa Solutions livrează programe complete de formare profesionala Soft Skills si Tehnice, servicii de publicitate, printing si organizare de evenimente corporate.

“Pentru Craciunul acesta am pregatit o surpriza cu totul si cu totul speciala: ”Colinde de poveste” este un clip in care va prezentam franturi din experientele zilnice ale echipei cele mai speciale din Romania: 200 de persoane cu dizabilitati angajate in numai 3 luni, care lucreaza impreuna pentru a avea o sansa reala la o viata normala!

Colindele de pe fundal sunt intrepretate si inregistrate de starurile noastre: Nicoleta G, Mihaela B, Alex V, Florin D si Petru D, persoane cu dizabilitati, parte din echipa, oameni frumosi si talentati!

Multumim clientilor si colaboratorilor care au crezut in noi si tuturor celor care ne-au sustinut in aceasta perioada!

Va dorim tuturor Sarbatori binecuvantate si un 2018 plin de obiective importante care fac diferenta!”, a declarat Dana Nuta, general manager la Upa Solutions.

2 Comments

  1. Multumim pentru promovare! Sarbatori cu bine va dorim!

  2. Suuuupeeeerrrr:x

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.