Palatul Copiilor găzduiește un regal artistic în 17 iunie 2018.

Sună clopoțelul și vacanța de vară începe… Cu ce s-or fi ocupat copiii talentați din grădinițele, școlile și cluburile din București și din țară pe parcursul anului școlar abia încheiat?

Vino pe 17 iunie la Palatul Național al Copiilor, la CONIL Fest, Festivalul Integrării, ediția a-XVII-a și vei asista la un spectacol grandios în care vei putea admira performanțele celor peste 1.200 de copii participați, tipici și cu dizabilități.

Cei prezenți vor fi purtați de protagoniști într-o altfel de lume, o lume în care toți suntem egali. O lume a poeziei, dansului, cântului și al întrecerilor sportive, într-un maraton artistic desăvârșit, pus la cale de inimoșii organizatori – Asociația CONIL, Școala Primară CONIL și Primăria Municipiului București, prin Proedus.

Momente emoționante, pline de farmec și sensibilitate vor fi prezentate de copiii cu dizabilități de la școlile pentru copii hipoacuzici, deficienți psihomotorii sau cu deficiențe de vedere, demonstrând astfel tuturor faptul că, dincolo de orice dizabilitate există o abilitate ce trebuie descoperită, încurajată și promovată.

În cadrul CONIL Fest-Festivalul Integrării, toți cei prezenți, copii tipici și atipici, părinți, bunici, prieteni, sponsori, parteneri vor fi martori ai unei adevărate lecții de acceptare, toleranță, integrare, prietenie, iubire ce au fost predate la scenă deschisă.
Micii artiști vor fi premiați și recompensați de sponsori și invitații noștri speciali, reprezentanți ai mediului artistic, cultural și economic.

,,De opt ani ducem frumoasa poveste CONIL Fest – Festivalul Integrării mai departe și mă bucur să văd că, de la an la an, sunt tot mai mulți participanți talentați care ne onorează. Suntem bucuroși să vedem evoluții din ce în ce mai bune și mai spectaculoase, zâmbete de copii , lacrimi de bucurie dar și de emoție intense în fața performanțelor spectaculoase ale copiilor cu dizabilități. Suntem fericiți să vedem cum copiii își dau mâna și își arată bucuria de a fi împreună performând pe aceeași scenă!”, spune Adela Hanafi, președinte al Asociației CONIL.

Intrarea publicului este liberă iar organizatorii garantează un spectacol plin de emoție și zâmbet!

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului București prin Proedus, Școala Primară CONIL, Asociația 3M, Grădinița cu program prelungit nr. 29- Brașov.
Sponsori: 7 Days – Chipita România, Profesorul de Joacă, Editura DPH, ILCA Med, Banca pentru Alimente, Editura Integral pentru copii, Asociatia MAME, Coloring Wise, Timoserv, Domino’s Pizza, și Cabinet de stomatologie Healthy Teeth, Biofarm, Kinetobebe.

Parteneri media: clopotel.ro , iMediaPro, Consiliul Național al Dizabilității din România, Work at home moms, zânascutecel.ro, GradinițeBucurești.ro, invingemautismul.ro, incotroceni.ro, CSA Steaua București, Bucharest City APP.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.