12 persoane cu diferite tipuri de handicap, reprezentați ai Consiliului Național al Dizabilității din România și Ability HUB au prezentat experiența proprie privind interactiunea cu orașul. Gazda evenimentul desfășurat luni, 27 ianuarie 2020, a fost Ability HUB.

În cadrul parteneriatului încheiat cu Primăria Generală a Municipiului București, Banca Mondială oferă asistență tehnică pentru elaborarea Strategiei de dezvoltare a Capitalei pentru anul 2050. Scopul acestui document este de a identifica cele mai bune soluții pentru creșterea calității vieții bucureștenilor și alinierea acesteia la standardele principalelor metropole europene și globale.

În vederea elaborării strategiei, Banca Mondială derulează un sondaj de opinie complex în rândul Bucureștenilor, precum și o serie de consultări și dezbateri care vizează toate categoriile relevante de public-țintă din capitală, de la elevi, studenți, părinți și pensionari, până la grupuri vulnerabile, persoane cu dizabilități, antreprenori, angajați, investitori, navetiști, creativi, expați și turiști. Scopul acestora este de a asigura transparența întregului proces și încurajarea participării tuturor cetățenilor în acest exercițiu important pentru oraș

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.