Primăria Sectorului 6 ajută victimele violenței în familie și persoanele cu dizabilități, domiciliate în regiunea București-Ilfov, să își găsească o meserie.
Persoanele care se confruntă cu o situație socială sau medicală deosebită au șanse reduse de găsire a unui loc de muncă.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 organizează cursuri gratuite de calificare profesională în meseria de operator introducere, validare și prelucrare date.

Cursurile încep în luna septembrie a acestui an, fiind susținute de persoane cu pregătire didactică și experiență în domeniu.
La absolvire, participanții vor primi diplome de calificare profesională recunoscute de Ministerul Muncii și Justiției Sociale și de Ministerul Educației Naționale, prin Autoritatea Națională pentru Calificări.

Pe durata participării la curs, persoanele înscrise vor beneficia de decontarea costurilor pentru transport, în valoare de 50 de lei lunar. O sumă de 400 de lei va însoți acordarea diplomei de calificare, cu rol de sprijin până la găsirea unui loc de muncă.

Specialiștii DGASPC sector 6 sunt pregătiți să preia fiecare cerere, să analizeze situația concretă a fiecărui cursant și să ofere consiliere și orientare pe piața muncii, evaluare psihologică și motivațională, sprijin emoțional.

Persoanele interesate să participe la cursurile gratuite de calificare profesională sunt rugate să apeleze numerele de telefon 021/410.30.20, int. 321 — d-na Nicoleta Szasz sau 0761.144.836 — d-na Corina Siteavu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.