Taica Lazar a fost un membru al comunitatii evreiesti din perioada interbelica care a dezvoltat in centrul Bucurestiului o afacere de vanzare a lucrurilor pe care altii nu le mai foloseau. Acestea erau reconditionate si vandute ca si obiecte „de lux”.

Asociatia de Medicina pentru Sanatate Publica este o organizatie non-profit preocupata de imbunatatirea calitatii vietii populatiei din Romania; Proiectul principal al organizatiei este Programul de suport al pacientilor „Voluntar în Spital”, care pana in prezent a servit peste 66.500 de copii si parinti. Asociatia desfasoara nenumarate alte programe sociale despre care va puteti informa in acest loc intim si boem.

„Implementam Magazinul de Caritate, un concept bine impamantenit in tarile dezvoltate (Charity Shop), pentru a finanta programele organizatiei si, cu ajutorul dumneavoastra, sa oferim stabilitate initiativelor noastre viitoare. Lucrurile pe care le vei gasi aici au povestea lor, toate au fost daruite sau faurite de oameni cu suflet pentru ca toti cei ce ne calca pragul, printr-o fapta de generozitate, sa devina, alaturi de noi Arhitecti al Binelui”, a declarat Presedintele Asociatiei de Medicina pentru Sanatate Publica si fondator al proiectului „Voluntar în Spital”, Raluca Elena Tanase, potrivit unui comunicat de presa.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.