Toată lumea ar trebui să poată trăi o viață liberă și independentă și să își urmărească visurile indiferent de circumstanțele fizice. Pentru a veni în sprijinul persoanelor cu mobilitate limitată, a fost creat dispozitivul revoluționar Molift Raiser.

Molift Raiser Pro este conceput pentru a muta cu ușurință utilizatorul din poziția șezut în poziția verticală, menținând în același timp cele mai bune condiții de mișcare și manevrare ergonomică pentru îngrijitor.

Molift Raiser Pro, cu toate caracteristicile sale, reduce riscul de accidentare atât a utilizatorului, cât și a îngrijitorului, prin designul său proactiv, ergonomic preventiv. Este astfel proiectat încât transferul activ și sigur să poată fi efectuat cu ușurință și într-un mod convenabil.

Platforma Molift Raiser Pro oferă utilizatorului posibilitatea de a-și folosi forța musculară în timpul transferului. Modelul de mișcare naturală este stimulat, iar designul ergonomic face ca utilizatorul să se simtă în siguranță în timpul întregului transfer. Este ideal în spații închise, de exemplu la toaletă.

Dispozitivul asigură o susținere activă în timpul transferurilor scurte, cum ar fi între paturi și scaune rulante/ scaune de duș. Acesta asistă îngrijitorii la efectuarea transferurilor, cu risc minim de rănire.

Molift Raiser Pro ajută utilizatorii să se antreneze și să se recupereze în toate mediile de asistență medicală, în timpul fiecărui transfer, astfel încât mobilizarea să înceapă devreme, chiar în unitatea de terapie intensivă.

Utilizatorul își poate îmbunătăți inițial echilibrul atunci când este așezat și stă în picioare. Molift Raiser Pro oferă întotdeauna supor sigur. Prețui acestui dizpozitiv este în jur de 800 $.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.