Filiala Bacău a Crucii Roșii Române a răspuns solicitării Consiliului Național al Dizabilității din România de a acorda pachete alimentare unui număr de 20 de persoane cu dizabilități.

,,După distribuirea de alimente persoanelor vulnerabile din București, Crucea Roșie Română, ajutată de Filiala Bacău, răspunde nevoilor semnalate de colegii noștri din Bacău, cu mențiunea că distribuția este limitată la persoanele vulnerabile, lipsite de venituri și fără aparținători. Pachetul alimentar conține alimente neperisabile, în cantitate de 12 kg, conceput astfel încât să acopere nevoile de hrană ale unei familii formate din trei membri, pentru o perioadă de două săptămâni.

În contextul pandemiei de COVID 19, Consiliul Național al Dizabilității din România (CNDR) desfășoară campania ,,Nu ești singur”, în cadrul căreia caută soluții pentru cerințele persoanelor cu dizabilități. Avem liste de așteptare pentru mai multe județe. Mulțumesc reprezentaților Crucii Roșii Române în numele tuturor beneficiarilor’’, a declarat Daniela TONTSCH, președinta Consiliului Național al Dizabilității din România.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.