Persoana in scaun rulant
Persoana in scaun rulant

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că a alocat fondurile pentru persoanele cu dizabilități, pentru familiile monoparentale și pentru stoparea abandonului școlar. El a subliniat că banii vor intra în conturile beneficiarilor până cel târziu pe 17 decembrie.

,,Iată informații la zi cu privire la o serie de plăți sociale: am alocat fondurile pentru persoanele cu dizabilități (pentru adulți – banii aferenți lunii octombrie, iar pentru copii – banii aferenți lunii noiembrie), precum și fondurile pentru familiile monoparentale și pentru stoparea abandonului școlar. Banii vor intra în conturile beneficiarilor cel târziu pe 16 decembrie pentru cei cu conturi la BCR, respectiv pe 17 decembrie pentru cei cu conturi la alte bănci”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

Pe 8 decembrie, Consiliul General al Capitalei a adoptat un proiect de rectificare bugetară, care prevede majorarea fondurilor pentru diverse stimulente oferite de către PMB.

„Este vorba de extinderea limitei pentru stimulentele pentru persoane cu dizabilităţi – adulţi şi copii – şi celelalte pe care le cunoaşteţi, pentru nou-născuţi, pentru femei însărcinate, pentru familii monoparentale şi pentru limitarea abandonului şcolar. Se acordă de către PMB toate aceste stimulente, însă limita prevăzută în buget a fost deja atinsă şi a fost nevoie ca noi să extindem această limită”, afirma Nicuşor Dan.

One Comment

  1. Pingback: Fonduri pentru persoanele cu dizabilități alocate de Primăria Capitalei – Lumea Liberă

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.