Cea din urmă ediţie a lui 2017 face un sumar al activităţii Fundaţiei Baylor Marea Neagră în ultima perioadă. Puteţi afla informaţii despre noul scaun stomatologic achiziţionat pentru a putea oferi pacienţilor infectaţi cu HIV servicii la standarde cât mai ridicate sau despre întâlnirea reţelei BIPAI de anul acesta, care a avut loc în Africa de Sud. De asemenea, o puteţi cunoaşte pe Ştefania Mihale, directorul de dezvoltare proiecte medicale al Fundaţiei Baylor Marea Neagră.

În ediţia nr. 33 a Revistei Optimism este anunţată şi retragerea din activitate a doamnei dr. Rodica Mătuşa, un reper de profesionalism şi de bunătate pentru beneficiarii  Fundaţiei Baylor Marea Neagră, un membru al echipei care va lipsi nespus, chiar dacă le va fi meleu alături.

Acţiunile desfăşurate cu ocazia Zilei Internaţionale a Vârstnicilor, Săptămânii Europene a Testării sau împlinirii a 10 ani de la înfiinţarea serviciului de testare gratuită la Baylor puteţi citi, de asemenea, în revista „Optimism”.

Coperta vă transmite mesajul lansat pe 1 decembrie, cu ocazie Zilei Mondiale de Luptă Împotriva HIV/SIDA: „Noi îmbrăţişăm, NU discriminăm!”.

Mai multe materiale interesante găsiţi în Revista „Optimism”, pe care o puteţi citi aici…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.