Autor: MARUSIA

Motto: “Moment de rascruce majora in viata, poate reprezenta si acea clipa…perioada in care simtim din plin ajutorul Ceresc, insa odata aflati in postura de “liber arbitru”, doar de noi depinde absolut totul in a decide Inteleptit, spre a ne atrage si mentine Binele daruit drept Mana Cereasca”! – Marusia

Evenimente astrale-particularitati debut mijlocul verii (Iulie/Cuptor–Luna Plina/Capricorn/09.07.a.c.);

– Soarele in Rac pana in 22.07.a.c., apoi in Leu;
– Luna Plina/Capricorn 09.07.a.c. / Luna Noua/Leu 23.07.a.c.;
– Mercur/Rac pana in 06.07.a.c., apoi in Leu pana in 26.07.a.c. (moment astral cand schimba lacasul zodiacal in Fecioara);
– Venus/Taur pana in 05.07.a.c., apoi in Gemeni (tranzit astral pana in 31.07.a.c.);
– Marte/Rac pana in 20.07.a.c., apoi in Leu;
– Jupiter/Balanta miscare directa toata luna iulie;
– Saturn/Sagetator retrograd toata luna iulie;
– Uranus/Berbec toata luna iulie;
– Pluto/Capricorn aparent retrograd toata luna iulie;
– Neptun/Pesti retrograd toata luna iulie;

Un mijloc de vara 2017, cu doua titulaturi distincte si totusi…legate intre ele printr-o conotatie absolut deloc intamplatoare: ”Rece si Cald – Dinamic si Ofertant”, totul nuantat din plin cu un efect de “imagine in oglinda” pentru fiecare zodie in tot ceea ce vom trai. Cat priveste tranzitul astral al planetelor personale, aici in mare masura este vizata schimbarea lacasului zodiacal, o adevarata “agitatie astrala” cu rasfrangere majora asupra nativilor, concretizata prin “oscilatii energetice fluctuante ca dozaj”, dar si printr-o nuantare distincta la capitolul trairi prezente in aceasta perioada, totul generat si aici de foarte multe ”ingresuri” astrale cu impact pe masura. Acum, daca este sa aprofundam cat de cat contextul astral din acest “Iulie/CUPTOR” si implicit influxurile transmise zodiilor/nativilor, tabloul este aspectat astfel:

– Marte/Rac pentru inceputul lunii(02.07.a.c.) opozitie cu Pluto/Capricorn aparent retrograde versus orice esec reprezinta o noua experienta de viata (un context infuzat cu foarte multa dizarmonie Plutoniana mai cu seama la capitolul aplomb in ale curajului, dar care pe parcurs va deveni absolut obligatoriu de trecut ca test pentru toata lumea si…nu oricum ci concret, la obiect, detasandu-ne de tot ceea ce inseamna inca …blocaj). Apoi, odata cu intrarea lui Marte/Leu(din 21.07.a.c.), urmeaza inca un moment “delicat”- careu astral cu Uranus/Berbec, context aspectat prin retrairea evenimentelor din 02.07.a.c. si in plus drept ”bonus”… , revenirea pe acest fundal dificil asupra unor decizii luate in debutul lunii (din pacate negative); ipostaza in care multe poate nu s-au cuvantat, iar acum cu sau fara voia noastra, sufletul rabufneste spre a se descarca de tensiunea acumulata (capitolul comunicare/dialog foarte prost nuantate). Partea frumoasa a tranzitului Martian pe parcursul lunii iulie, este prezenta abia dupa intrarea sa in zodia Leului (dupa 20.07.a.c.), cand vom avea parte de o infuzare pozitiva si concret prezenta la capitolul curaj in gandire/actiune/sensibilitate manifestata deopotriva din plin acum; acest ultim aspect emotional daruindu-ne tuturor aprecieri distincte din partea semenilor.

– Mercur/Rac careu Uranus/Berbec (04.07.a.c.) cuvanta pentru o foarte scurta perioada (trei zile) despre cat de riscanta poate deveni sensibilitatea in exces…, ipostaza nuantata cu foarte multa dizarmonie la capitolul comunicare versus gandire nefiltrata si cuvantata pe banda rulanta, iar de aici…ecoul negativ este cu bataie lunga; urmand ca din 06.07.a.c. odata cu intrarea sa in zodia Leului, sa genereze treptat o inlocuire radicala a timiditatii cu acel curaj necesar in comunicare, dar conditionand pe toata lumea cu detinerea unui “arsenal de argumente absolut incontestabile in orice context”! Pe parcursul acestei perioade analizate, acelasi Mercur va mai avea de oferit doua ipostaze de viata (ce-i drept insa in doua zodii diferite-Leu (19.07.a.c.)/Fecioara (26.07.a.c.), contexte in care cuvanta despre o maturitate dobandita in tot ceea ce reprezinta o armonizare a strategiilor de viata pe mai departe, gratie Trigonului cu Saturn retrograd/Sagetator si deopotriva, despre o inteleptire bine venita la capitolul gandire matura inaintea cuvantarii, filtrand astfel orice amanunt care ne poate conduce sigur spre o decizionare corecta vizand calitatea si nicidecum …cantitatea existenta in proiecte/obiective de bun augur pentru noi, gratie Fecioarei.

– Venus/Gemeni din 05.07.a.c. pana in (31.07.a.c) cand va schimba lacasul zodiacal in Rac, este aspectata in acest mijloc de vara prin trei ipostaze interesante, nuantand pentru inceput totul cu un “balsam” bine venit la capitolul comunicare pe toate segmentele parteneriale/relatie de cuplu, urmand insa ca in data de (24.07.a.c.), toata aceasta armonie sa se transforme brusc intr-o atmosfera in care “rece si cald” va reprezenta o adevarata infuzie negativa asupra aceluiasi capitol comunicare/dialog, totul generat de opozitia sa cu Saturn retrograd/Sagetator si Mercur/Leu Trigon cu Uranus/Berbec. Si aici exista insa o parte frumos aspectata in cele din urma caci altfel nu se poate, prezenta abia in finalul acestei luni Iulie/Cuptor 2017, cand culmea sau nu…acelasi capitol comunicare este amprentat pozitiv de Venus aflata la acest moment in Rac; iar pe acest fundal emotional mult prea infuzat cu “parfum Venusian”…astrele sfatuiesc in a nu ne pierde cumpatul si a-i coplesi pe cei din jur cu “alint” in exces!

– Luna Plina/Capricorn(09.07.a.c.)

Desi aceasta faza a Lunii in descrestere se va produce in a doua zi dupa consumarea saptamanii analizate de noi din punct de vedere astral, este absolut esential de retinut faptul ca: ”Intreaga perioada premergatoare acestei ipostaze Lunare, reprezinta un preambul major si marcant radical pentru toate zodiile prin tot ceea ce se va trai, un context dificil la capitolul emotional/afectiv, generat atat de tabloul astral apasator (Pluto retrograd/Capricorn “daruieste dar si cere inapoi” -Neptun retrograd/Pesti “vulnerabilitate-incertitudine inca persistenta”, ambele infuzand initial negativ ca perceptie, dar totul intr-un final vizand binele nostru absolut; concret aspectat totul prin trairi greu de inteles/gestionat ca atare, prezente atat in banalul cotidian cat si in evenimente majore de viata. Cum era de asteptat, vizate cu predilectie sunt zodia Racului si a Capricornului desi ambele diferite ca semen (apa si pamant), insa telul acestora este in acest context unul comun ”lupta pentru binele familiei”, ce-i drept Racul abordand foarte mult subiectivism, iar Capricornul un obiectivism absolut firesc, tipic zodiei. Altfel talmacit, ne vom afla plasati in mod concret in postura in care ne-am dorit, iar deciziile care se impun a fi luate acum intr-un ritm alert si foarte corecte pe timp indelungat, trebuie sa fie mature, intelepte si intr-o totala armonie din punct de vedere al echilibrului “Minte-Trup-Suflet”; atata vreme cat Dumnezeu ne ofera postura de “liber arbitru” dar…conditionand a “nu uita” ajutorul primit in Dar Ceresc! Nu este deloc usor insa nicidecum imposibil, daca vom vedea/simti cu adevarat in tot ceea ce vom trai (chiar de vom suferi destul)…acea “picatura de bine” care reprezinta intru totul “Mana Cereasca”!

Concluzie luna Iulie/Cuptor 2017:

“Un mijloc de vara in care “rece si cald” vor oscila si ne vor tine in “priza” constant prin tot ceea ce vom trai, insa nimic nu este intamplator ci bine definit atat de Dumnezeu cat si de propriul nostru Destin, luand in calcul finalul verii (August) cand vom avea parte de doua Eclipse majore si din nou…decizii radicale care vor trebui luate pe masura acestor evenimente astrale”!

BERBEC
Debutul acestei luni este infuzat cu destula “disonanta” intre cariera si familie/relatia de cuplu, vizata fiind din plin comunicarea, un context in care poate unele momente vor fi aspectate pe parcurs revitalizante, dar fara acea “rabdare in exces” de care trebuie sa dati dovada constant…lucrurile vor stagna si vor osteni din plin pe toata lumea. LunaPlina/Capricorn, amprenteaza chiar din debutul saptamanii toate segmentle de viata, afectandu-va major profundul sufletesc, nuantat ca “secatuit’ energetic si vulnerabil in egala masura. Cariera/profesia/financiar cuvanta despre un ritm alert in desfasurarea evenimentelor si deopotriva foarte multa tensiune, insa daca rabdarea va exista si “functiona”asa cum trebuie…recompensele vor fi pe masura efortului depus. Relatia de cuplu/familia sun vizate de Luna Plina/Capricorn, unde totul se axeaza pe timpul “insuficient daruit celor dragi”, acest aspect atragand dupa sine neamplinire reciproca!
Karmic: “Hrana sufletului in tandem cu emotionalul vostru impun acum o nevoie acerba de reincarcare cu energie interioara pozitiva, pe acelasi fundal in care trebuie sa dovediti o rabdare excesiva”.

TAUR
Un inceput de luna in care totul pare si chiar este aspectat aproape constant sub forma unui “balans” intre cald si rece, un context tensionat cu adevarat, generat de foarte multe ori de acele ”vrute si nevrute”…cuvantate de gura lumii care nu osteneste niciodata! Astrele sfatuiesc a nu lua in seama aceste vorbe si a profita din plin de urmatoarele zile in care va puteti reincarca energetic pozitiv din plin. Luna Plina/Capricorn versus context tensionat generat de evenimente care se impun a fi rezolvate/gestionate intr-un ritm alert, iar aici va este necesara din plin foarte multa…”preventie la capitolul intuitie”. Relatia de cuplu/familie, Luna Plina/Capricorn se axeaza pe comunicarea voastra deficitara…inexistenta adeseori, care acum trebuie inlocuita obligatoriu cu demostrari vizibile din punct de vedere sentimental, fata de cei dragi.
Karmic: ”De ceva vreme…vi s-a cerut insistent sa aveti incredere absoluta in voi, iar acum…ar trebui sa fie vizibile rezultatele pozitive la acest capitol karmic! Totul depinde insa major …de cum v-ati insusit matur si intelept aceasta lectie de viata”!

GEMENI
Debutul lui Iulie (Cuptor) 2017, soseste pentru voi ca zodie “amprentat” cu destula fragilitate financiara si atentionarea astrala spre o “cumpatare” concret aplicata la capitolul obiective in care se impune investitia financiara, care ascund si foarte multa nesiguranta! Luna Plina/Capricorn versus trairi emotionale marcante cu rolul esential in a va intari certitudinea ca …nu va supra estimati deloc atunci cand va considerati puternici in contexte dificile (nu scapati insa de tribute afectiv in aceste zile)! Aceeasi ipostaza Lunara cuvanta la capitolele cariera/profesie/financiar despre foarte multa transparenta /profesionalism mentinute constant in relatiile parteneriale si deopotriva, aduce pe tapet o nuanta de “gelozie/posesivitate” tipica zodiei voastre in relatia de cuplu, un context inselator si total distorsionat care vizeaza dezechilibrul emotional, generat doar de tabloul astral delicat/dificil aspectat acum!
Karmic: ”Astrele va sfatuiesc spre foarte multa intelepciune asupra increderii avute in partenerul de viata si mare atentie asupra orgoliului personal, care poate sa fie prost inteles in relatiile parteneriale”!

RAC
Debut de luna nuantat cu iz conflictual la capitolul relatii parteneriale/cuplu/familie, un context in care ideal ar fi sa nu “intetiti focul mai mult decat este deja prezent”! Luna Plina/Capricorn versus un balans energetic interior cu efect devitalizant/epuizant la modul concret si cu atentionare pe segmentele cariera/profesie/financiar vizand intelegerea rolului esential pe care il detineti voi acum, ca drept element cheie in reusita obiectivelor propuse! Aceeasi ipostaza Lunara tensioneaza in continuare relatia de cuplu/familia, dizarmonia prezenta afectandu-va din plin pe un teren deja fragil de multa vreme.
Karmic: ”Neimpliniri greu de cuvantat intr-un context in care parca toata lumea nu va intelege limba in care vorbiti…,dar in care si voi deopotriva sunteti infuzati din plin cu foarte multa “vizualizare eronata” generata de impulsul emotional negativ prezent din plin”!

LEU
Inceput de iulie versus episoade pasagere de viata nuantate delicat la capitolul profesie, la care se poate adauga fara doar si poate…o stare personala marcata de aceeasi nota si pe care, ideal ar fi sa o neglijati concret! Luna Plina/Capricorn versus capitolul sanatate, o atentie mai matura acordata propriului organism si totul se va regla de la sine; apoi capitolele cariera/profesie/financiar influentate de aceeasi ipostaza Lunara cu un ritm alert in desfasurarea evenimentelor si pe acest fundal, resimtirea unei nevoi in a va organiza firesc, pentru ca totul sa iasa asa cum v-ati dorit, deci o gestionare mult mai lejera intru totul. In relatia de cuplu/familie, Luna Plina/Capricorn cuvanta doar despre iubirea adevarata (cea dorita de voi dar in egala masura si cea daruita partenerului de viata), pentru ca in final efectul benefic sa fie unul real si reciproc resimtit!
Karmic: ”Saturn versus transformare sufleteasca de bun augur chiar daca uneori nu va este usor in trairile prezente, cu concluzia Saturniana ce vizeaza acel trecut de care inca nu reusiti a va debarasa definitiv! Orice sustinere din partea celor dragi in tandem cu premonitiile/visele avute, reprezinta un pas benefic in transformarea voastra sufleteasca, iar eventualele “infuzii Plutoniene” prezente inevitabil in aceste zile, ar trebui tratate obiectiv, trecator si atat…spre a nu va amalgama noile strategii pozitive despre viata si frumusetea sa”!

FECIOARA
Debut de Iulie (Cuptor) versus tandemul “Prudenta financiara si Echilibrul mentinut la capitolele relatie de cuplu/cariera”! Multa rabdare pana in preajma datei de 05.07.a.c., cand apar oportunitati profesionale adevarate, dar si oscilatii emotionale pozitive/negative in egala masura, vizand atentia care vi se acorda! Luna Plina/Capricorn (mijlocul saptamanii cu predilectie) versus vulnerabilitate sufleteasca generata de capitolul comunicare aspectata dur si poate mult prea directa in aceste momente…; la care se adauga o atentionare pe segmentele cariera/profesie vizand timpul acordat constant unui “potential partener” cu care colaborati/veti colabora. Relatia de cuplu/familia sunt nuantate “suav” dar benefic de aceeasi ipostaza Lunara, vizata fiind iubirea asa cum este ea aspectata in acest moment, indeajuns infuzata ca sa va fie bine.
Karmic: ”Un balans astral intre un neprevazut ce va poate dezechilibra pentru moment (cuadratura Mercur-Uranus) si o sustinere Venusiana aflata in umbra pentru inceput, dar care isi face treaba cu pasi marunti…insa matur! Atentie sporita asupra analizarii profunde tipica zodiei voastre, care poate genera “crize de orgoliu” in contexte conflictuale, iar sfatul astral cuvanta despre…revigorarea sufleteasca in orice amanunt care va este benefic la acest capitol”!

BALANTA
Iulie in debut versus balans delicat intre cariera-familie-relatia de cuplu si deopotriva, riscul instalarii unui dezechilibru partenerial pe acest fundal. Luna Plina/Capricorn versus reactii emotionale aspectate negativ vizat fiind comportamentul unor apropiati, nuantat acum destul de “reticent/distant” cel putin in perceptia voastra! Efectul de Luna Plina/Capricorn poate accentua o stare de indiferenta/delasare in a va onora obligatiile la capitolele cariera/profesie, iar de aici vorbim despre prezenta inevitabila a unor reprosuri deloc bine venite; caruia i se adauga acelasi aspect de “balans” intre cariera si relatia de cuplu/familie, vizat fiind timpul acordat concret fiecaruia, context in care vi se impune obligativitatea de a echilibra armonios totul, dovedind ca sunteti nativi Balanta!
Karmic: ”Selectare matura in relatiile parteneriale si mare atentie asupra riscului existent in cariera, care desi este un risc…poate fi depasit cu maturitate si intelepciune”!

SCORPION
“Rece si Cald” versus debutul acestei luni, concret aspectat tensionat la capitolul comunicare si “coplesitor” resimtit profesional/cariera pe un fundal aglomerat/amalgamat din plin! Urmeaza totusi cat de curand o nuantare pozitiva aspectata prin oportunitati financiare provenite din colaborarea cu terte persoanesi deopotriva, creionarea concreta a asccensiunii voastre in cariera. Luna Plina/Capricorn versus un mod exceptional/tumultos in trairi/evenimente de viata, marcate constant de “poveri karmice neachitate pana acum”! Aceeasi ipostaza Lunara poate aduce neprevazutul aspectat prin gafari la capitolul cariera/financiar, iar cat priveste relatia de cuplu/familia, totul va deveni treptat un “vulcan in stare latenta”, context cat se poate de dificil/delicat, din care astrele va sfatuiesc a va “extrage” intr-un mod tactic spre a evita risipirea energiei interioare si asa aflata la cote…minime!
Karmic: “Exista o contrariere astrala- Marte/Scorpion in opozitie, care va va imprima si voua acest sentiment de “contrariere cu voi insiva”…, impunandu-va o schimbare radicala si ireversibila de asta data la capitolele strategie/tactica de viata! Important este faptul ca acest moment de radical in viata va fi sustinut pozitiv atunci de celelalte planete”!

SAGETATOR
Debut de luna in care tensiunile existente vizeaza segmentul financiar si relatia de cuplu, contexte in care doar gandirea cumpatata prezenta la capitolul comunicare, va poate fi de real folos spre a nu tensiona si mai mult totul! Luna Plina/Capricorn mentine din pacate pentru voi, acel negativism emotional…care readuce pe tapet un “noian de neimpliniri”… solicitandu-va maxim afectiv, iar sfatul astral cuvanta concret despre lasarea trecutului acolo unde este cu bune si rele deopotriva, caci totul este deja consumat! La capitolele financiar/cariera aceeasi Luna se axeaza treptat pe castiguri concrete, iar in relatia de cuplu/familie, efectul concret al Lunii poate conduce spre un adevarat dezechilibru, daca nu veti gestiona matur/intelept (dorinta Saturniana) iubirea asa cum este aspectata ea acum in contexte solicitante si greu de a fi gestionate cu calm/rabdare”!
Karmic: ”Aceeasi presiune Saturniana vizeaza conceptele/interesele personale versus privirea in oglinda a ceea ce este real…fara a omite nimic din adevar si matur/obiectiv gestionat totul prin prisma Dictonului: ”ce daruiesc aceea primesc”!

CAPRICORN
Si pentru voi ca zodie, debutul acestui mijloc de vara este infuzat cu “iz conflictual” mai cu seama la capitolele relationare parteneriala/relatia de cuplu, dar partea frumoasa este aspectata prin risipirea acestor episoade pasagere…si aparitia unor beneficii bine venite la capitolul cariera/profesie. Cat priveste Luna Plina in propria voastra zodie, poate ca veti resimti sau nu…dar fata de celelalte zodii veti avea parte de anumite “mici avantaje”, prezente putin cate putin pe toate segmentele de viata. Capitolul sanatate si toate celelalte capitole de viata, sunt nuantate pozitiv, insa vi se recomanda un strop de limita autoimpusa in toate dat fiind prezenta unui “aplomb excesiv “ cu care doriti sa amprentati benefic totul (rezovarea multor obiective propuse), iar pe acest fundal riscul in a va epuiza; la care se adauga o atentionare pe segmentul cariera, unde mai mult ca oricand trebuie sa dovediti acel profesionalism absolut cu care sunteti inzestrati ca zodie, pe un fundal in care veti fi “curtati” de posibili parteneri de afaceri! Cat priveste relatia de cuplu, aici vorbim despre o noua lectie de viata (de asta data vizat fiind partenerul de cuplu), un context in care pe fundalul unei atmosfere fragile nuantata cu “delasare”din partea partenerului in ceea ce priveste iubirea ce vi se cuvine…, pot apare crize de gelozie aspectate furtunos, atata vreme cat “charmul vostru personal” nu va fi trecut cu vederea de alte persoane!
Karmic: ”O perioada delicata, un context de viata in care beneficul cu adevarat incepe sa fie aspectat concret prin schimbarea radicala a multor concepte personale privind viata de pana acum; dar si cu un posibil “risc” in a deveni fara voia voastra…mult prea directi/reticenti si chiar…duri peste masura fata de toata lumea”!

VARSATOR
Debut de luna iulie versus episoade delicate la capitolul sanatate/profesie, totul cu nuanta conflictuala mai ales in relatiile parteneriale urmate totusi ca drept bonus, de o armonie prezenta si bine venita in relatia de cuplu/familie. Luna Plina/Capricorn vizeaza pentru toate segmentele de viata, risipirea in execes/cascada a energiei interioare deja insuficienta, pe un fundal in care angrenarea sau impunerea rezolvarii unui tumult de obiective, va pot satisface sau nu… asa cum sperati intr-un final.
Karmic: ”Inca mai exista o sumedenie de datorii karmice care nu sunt achitate, iar punerea lectiilor de viata in practica, sunt deja presante pentru voi”!

PESTI
Luna Iulie debuteaza pentru voi cu obligativitatea mentinerii unui echilibru stabil la capitolele profesie/relatii parteneriale si financiar, pentru a va putea bucura cat de curand de acel moment de “respiro”, care va sosi si va dura constant pana la jumatatea acestui ”Cuptor” 2017! Luna Plina/Capricorn cuvanta pentru toate segmentele de viata despre o perioada interesanta si deopotriva benefica, un context in care capitolele emotional/afectiv sunt amprentate intr-un mod aparte, concret printr-o selectie fireasca prezenta in relatiile parteneriale.
Karmic: ”Aveti nevoie de o intuitie agera pana la extremul absolut, prezenta fix doar acolo unde ceva anume…va poate servi drept folos cu adevarat atat acum cat si pe mai departe”!

Tags:

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.