Motto: “Intr-o viata pamanteana, nu exista “Nu pot…ci…Nu vreau!”…, atata vreme cat omul este dator de a-si gasi cu adevarat timpul necesar pentru tot si pentru toate cele ce-l inconjoara…! Iar de durerea… insoteste pas cu pas retrairi sufletesti impovaratoare pana peste poate…,atunci acest timp acordat acum spre descatusarea de cele mult prea grele…este mai pretios ca niciodata, purtand drept titlu pe drept cuvant…”Nobletea unui Bine pe care ti-l daruiesti singur…intr-un nefiresc de…firesc!” – Marusia

Istoric astral saptamanal (particularitati zodii/nativi) – Evenimente astrale

Ultima saptamana din mijlocul autumnal 2017-Octombrie, un rastimp in care pe fundalul unei configuratii astrale interesant aspectata, multe dintre cele analizate vizand toate zodiile, pot a vi se parea ”reamintite sau …insuficient abordate pentru anumite zodii”, insa acest lucru este absolut corect/just/firesc pentru toata lumea deopotriva, avand in vedere faptul ca multe dintre contextele traite /mesajele astrale prezente inca din debutul acestui Octombrie a.c., se “impun obligatoriu” a fi readuse pe tapet, insistandu-se asupra lor inca o data, de buna vreme ce finalul autumnal-Noiembrie/Brumarul cel adevarat…soseste cu o continuare a acestor trairi si deopotriva cu particularitatile sale; vizand doar “asezarea ordonata pe un fundament logic/firesc” a tot ceea ce inca nu am reusit sa “deblocam” pe cam toate segmentele de viata si…tinand cont de o “inteleptire esentiala”: “Recunoasterea sincera, cu glas tare si privindu-ne chipul…atunci cand cuvantam despre tot ceea ce am gresit cu sau fara de voia noastra…si …ce trebuie facut pe mai departe spre a nu mai repeta nicicum acest gen de…greseli!”

Evenimente astrale

– 22.10.a.c./ Marte intra in zodia Balantei (o zodie gazda care “cumpaneste” foarte bine totul, impunand “musafirului sau Marte” o “pliere” cu sau fara de voia sa…vizand regulile existente in casa! Teoretic totul pare logic si de bun simt, practic insa…mesajul acestei ipostaze astrale cuvanta clar despre: ”Existenta unui grad de risc tainuit, vizand capitole de viata in care tandemul “actiune concreta versus oportunitati ivite” poate genera ceva…in detrimentul personal…; totul pe un fundal in care incertitudinea/analizarea prelungita sub impulsul unei /unor temeri vizand obiective cu sanse reale de materializare, pot fi ratate/pierdute definitiv pe propria noastra mana! ”In plus, acest moment astral va infuza din plin, tendinta spre “conflictual” ce va invalui treptat…toate capitolele de viata.

– 23.10.a.c. / Soarele paseste in lacasul zodiacal al Scorpionului (debut zodie) unde va salaslui pentru o luna de zile, realizand un tandem armonios cu Marele Benefic-Jupiter, deja musafir al acestor nativi zodiacali din 10.10.a.c. si pana in Noiembrie 2018!

– 24.10.a.c. / Mercur/Scorpion trigon astral cu Neptun aparent retrograd/Pesti, o ipostaza astrala care cuvanta la randul sau despre: ”Depasirea unor blocaje sufletesti ce ne-au amprentat major/radical/constant pana acum toate segmentele de viata, contexte in care cu riscul de a retrai intensitatea durerilor intr-o nota deloc neglijabila…, important este faptul ca vom intelege/primi acele “raspunsuri dorite” din partea Divinitatii, aspectate acum pe cat de firesc, pe atat de edificatoare in toate capitolele de viata!

– 28.10.a.c. / Venus/Balanta careu Pluto/Capricorn, moment astral “maxim tensionat” care vizeaza revenirea intr-o maniera “dura” asupra acelei selectii la capitolul relatii parteneriale/cuplu (cu predilectie acolo unde este deja…subred); totul aspectat “metaforic”…sub forma unei “arme cu doua taisuri-pozitiva/negativa”…, prin intermediul careia, fie vom reconfigura pozitiv relationarea intru totul, fie…vom “gafa intr-o mare gratie” prin decizii luate sub impulsul de moment, care in mod evident de cele mai multe ori este aspectat ca fiind…negativ!

Concluzia saptamanii versus mesajul astrelor: ”Totul depinde acum, doar de acea echilibrare armonioasa resimtita constant in “Minte-Trup-Suflet”, intr-o conjunctura a carei titulatura per ansamblu poate fi definita ca drept: ”Neprevazut constant intre pozitiv si negativ”, un rastimp in care exista totusi o infuzie astrala benefica, generata de sextilul trimis de Mercur/Scorpion-Pluto/Capricorn versus amprentarea noastra ca nativi zodiacali cu foarte multa incredere in sine si deopotriva in Speranta…, dand dovada implicit, de un “Mental foarte matur/inteleptit si optimist intru totul!”

BERBEC
Finalul acestui mijloc autumnal 2017, activeaza intens in aceasta ultima saptamana, capitolul afectiv (sentimente-emotii), plasandu-va intr-un context concret al unor trairi infuzate adeseori drept mult prea ”forte resimtite” la nivelul echilibrului “Minte-Trup-Suflet”; dar bine venit in a va darui acea certitudine vizand de asta data capitolul rezistenta psihica/sufleteasca /trupeasca…cu mesajul ca: ”O atentie acordata uneori in exces…nu strica niciodata”! Capitolele cariera/profesie/financiar sunt armonios aspectate in aceasta saptamana, concret resimtind si aici o adevarata ascensiune (relatiile parteneriale cu predilectie), totul derulat pe un fundal in care inclusiv partenerul de viata poate face parte din acest succes, pentru ca intr-un final sa puteti fi multumiti cu adevarat de oportunitatile ce vizeaza Bunul Augur pe mai departe. Cat priveste capitolul relatie de cuplu/iubirea…,aici totul nuantat pana acum printr-o “briza autumnala uneori parca mult prea…nostalgica si destul de ostenita”…,pare sa renasca treptat, dar si atentioneaza deopotriva asupra acelui „Imperativ”…cu care riscati sa amprentati tonalitatea in comunicarea cu partenerul de viata/cei dragi! O nuanta muzicala de “mezzo forte” …ar fi mult mai potrivita pentru toata lumea!

TAUR
Osteneala in exces resimtita in tot ceea ce va reprezenta aceasta saptamana versus un stres pe masura, care poate genera din plin un disconfort personal, deloc bine venit si al carui ecou poate persista destul! Comunicarea transparenta/fireasca, aspectata printr-o tonalitatea cu nuanta de “tact si intuitie distincta”, reprezinta acea “arma forte” pentru voi in aceste zile la capitolele cariera/profesie/financiar/relatii parteneriale/cuplu, reusind astfel sa evitati lejer anumite tensiuni conflictuale care pot degenera dur (revin pe tapet in ecou… episoade delicate generate de consumul energetic interior)! Acelasi final al mijlocului autumnal 2017/Octombrie,insisita/se axeaza pe tandemul “grija aparte” vizand iubirea/partenerul de viata, amprentat fiind deopotriva cu o ascensiune armonios aspectata si, o eventuala “finalizare concreta “ la acest capitol delicat! Poate ca…a sosit acel moment oportun in a va decide o data pentru totdeauna la scara majora privind …iubirea!

GEMENI
Un capitol de viata asupra caruia, in aproape toate editiile anterioare, insistam pe echilibrul ”Minte-Trup-Suflet” armonizat constant versus un disconfort personal, totul generat nu doar de afectiuni medicale concrete (infectii urogenitale, problrme digestive) dar cu predilectie pe acumularea intr-un “exces nefiresc” a unui intreg noian de neimpliniri necuvantate, ce aveau a se rasfrange asupra tutoror segmentelor de viata (sanatatea mai cu seama) si deopotriva, capitolele iubire/cariera! Acum in acest final de mijloc autumnal 2017, iata ca …”ulciorul s-a spart…” infuzand negativ intr-o nuanta forte de nedescris capitolul emotional versus din nou…confortul personal/sanatatea! Aveti nevoie de foarte mult obiectivism la acest capitol, luand in calcul un amanunt absolut esential/vital pentru acest an 2017/Cocosul de Foc, unde din nou imi permit sa reamintesc faptul ca inca din debutul analizei astrale privind intregul an, mentionam: ”Intelectul este plasat intr-un con de umbra, iar pe acest fundal oricine poate gresi/interpreta eronat anumite simptome (chiar si in medicina este valabil acest lucru), totul aspectat printr-un “soi de bajbaiala…in neant/incertitudine” sub impulsul unui moment in care diagnosticarea delicata/nesigura, poate schimba viata unui om!” Aici, intuitia sufletului trebuie sa primeze constant si tratata cu o incredere absolut vitala, atat in sine, cat si in protectia Divina, care vegheaza la fiecare pas asupra voastra ca nativi Gemeni! Nu intentionez a jigni/ofensa pe nimeni cu nimic, dar anul Cocosului de Foc este un an foarte dificil pentru multe capitole importante din viata, in care fie se “stagneaza vizibil…fie se gafeaza enorm!” Oricum ar fi insa contextul analizat, cert este ca pentru nativii Gemeni, capitolul emotional a atras asemenea unui “magnet” tot ceea ce a insemnat “toxic”, iar acum trebuie sa invatati a gestiona obiectiv eliminarea acestui negativ…spre a va ajuta singuri echilibrarea “Mintii-Trupului-Sufletului” sa revina la acel firesc, mai cu seama ca Jupiter/Scorpion-Marele Benefic pana in Noiembrie 2018, va testeaza, dar in mod simultan va sustine intr-un proces de vindecare sigura! Deopotriva in aceste zile, capitolele cariera/profesie/financiar sunt amprentate cu foarte mult dinamism si tensiuni conflictuale, care pot fi evitate printr-o detasare obiectiva impusa in contexte delicate, totul aspectat prin foarte mult tact, siguranta de sine absolut de necontestat si multa cumpanire…in “cuvantare/comportament/gesturi vizibil aspectate”! Iubirea…este “leacul care tamaduieste totul…”,indiferent cum ar fi aspectata de acum pe mai departe si deopotriva…din partea cui este daruita…!Nu o respingeti ci din contra…lasati-va invaluiti intru totul in aceasta “magica mantie a iubirii”… vindecatoare si datatoare de Bine cu adevarat intru totul…!

RAC
Pentru voi ca zodie, finalul mijlocului autumnal nu cuvanta foarte multe, dar cele graite sunt indeajuns pentru a tine seama cu adevarat de “talcul”lor! Un balans intre pozitiv/negativ prezent cel putin in debutul saptamanii analizate, care va genera o stare de dizarmonie destul de ampla, iar leacul indicat…consta intr-o relaxare adevarata(odihna) si o detasare fireasca de tot si de toate…aplicata macar “teoretic”…daca nu se poate si…practic!Acelasi debut saptamanal, infuzeaza dinamic/ostenitor si capitolele cariera/profesie/financiar, totul rasfragandu-se pe umerii vostri deja…afectati…, iar aici un “opis” obiectiv aspectat si foarte matematic pus in practica…va este de real folos. In iubire/relatia de cuplu, totul este sustinut astral in mod pozitiv cel putin pentru inceput (primiti iubirea daruita si bucurati-va cu adevarat de ea), insa pe acelasi fundal saptamanal, pot aparea “nuantari in ale conflictelor versus relatia de cuplu” care vor avea un ecou in aceeasi nota si asupra celorlalte capitole de viata!

LEU
Finalul acestui mijloc autumnal este infuzat/amprentat pentru voi ca zodie cam pe toate segmentele de viata cu “jocurile facute de Luna, care dicteaza aproape toate trairile/evenimentele de viata de acum! De aici, capitolul sanatate este aspectat prin “rascolirea acuta” a unor afectiuni mai vechi (dureri osoase, coloana vertebrala) si implicit resimtirea unei dizarmonii trupesti, pe care totusi…o puteti gestiona uneori chiar inainte de a se declansa! Mai departe, aceeasi Luna…va infuza negativ si capitolele cariera/profesie/financiar, prin prezenta constanata a unui “solicitant extrem”, care odata ordonat obiectiv/matematic si cu foarte multa rabdare, poate fi depasit destul de “lejer”…, cu conditia insa, ca “obiectivitatea in ale intuitiei sa va ajute in evitarea/complicarea unor episoade conflictuale tensionate forte!” Capitolele iubire/relatie de cuplu/familie, sunt poate cele mai vizate dintre toate, Luna axandu-se in mod special pe acest segment delicat aspectat, impunand evidentierea iubirii adevarate versus forta acesteia, prezenta constant in sufletele ambilor parteneri de viata si, cuvantand al sau mesaj prin Dictonul: ”Iubirea…cea care vindeca totul…are un cuvant greu de spus in aceasta perioada”!

FECIOARA
O saptamana aspectata in debutul sau printr-un “confort personal “ influentat de amprenta Lunara intr-o nota destul de delicata, iar pe acest fundal preventia la capitolul sanatate reprezinta si pe mai departe un “primordial esential “ in viata voastra ca nativi; urmat apoi acest context saptamanal de alte trei capitole de viata importante (cariera/profesia/financiar), unde totul se deruleaza acum sub o amprenta “ascendenta” versus capitolul relatii parteneriale-socializare si deopotriva, plasandu-va de asta data pe voi ca nativi intr-o postura de adevarati “mijlocitori cu rol esential” spre a “despovara/descurca” anumite ipostaze de viata dificil deja derulate! Atentie insa asupra acestor momente, luand in calcul consumul energetic in tumult…un capitol la care nu sunteti in masura in care sa …debordati…, reamintindu-va faptul ca: ”Inca nu v-ati refacut asa cum trebuie rezervele in ale energiei interioare…!” Referitor la relationarea parteneriala, dispuneti acum de o “netezire vizibila“ in tot ceea ce veti negocia si un moral armonizat in mod obiectiv exact asa cum se si cere…, dar in ceea ce priveste relatia de cuplu, aici mare atentie la nuanta de “Imperativ” cu care riscati sa amprentati din start si mai ales constant…acea reconfigurare benefica, aspectata prin daruirea concreta de sentimente tuturor celor dragi, pentru ca binele sa fie resimtit cu adevarat si reciproc!

BALANTA
Per ansamblu, aceasta ultima saptamana de mijloc al toamnei 2017 pare bine aspectata, insa acest lucru nu inseamna ca totul va decurge nuantat din plin doar in…”roz”, iar pe acest fundal poate ca anumite demersuri deja facute (debuturi anterioare in ale terapiilor fara un rezultat dorit pana acum), ar trebui puse pe un plan secundar, daca nu chiar…inchise ca si capitole! Atentie la energia interioara care este nu doar incomplet refacuta dar …si suferinda! Cariera/profesia/financiar sunt capitole unde truda constanta se contopeste acum cu oportunitati (mai ales financiare), dar totul trebuie gestionat matur, pe fundalul acestei saptamani in care munca este cu adevarat solicitanta pana peste poate! Relatia de cuplu/familie, amprentata de anumite “contradictii in ale opiniilor personale” versus cei dragi, care revin acum pe tapet si daca…pot fi rediscutate cu maturitate/intelepciune/rabdare…, in mod negresit veti gasi mult mai lesne acel numitor comun in a se linisti apele asa cum va doriti!

SCORPION
Din 23.10.2017, odata cu intrarea Soarelui in zodia voastra deveniti “vedetele zodiacului” pentru o luna de zile, resimtind din plin aceasta vitalitate in exces, cu fiecare clipa pe care o veti trai; dar exista si o atentionare matura asupra acestei ipostaze saptamanale care cuvanta despre:”Uneori in viata …si prea multa bucurie sosita dupa multa asteptare…poate sa dezechilibreze major, risipind intreg momentul de fericire si deopotriva…generand un disconfort personal. ”Deci, foarte multa cumpatare in tot si in toate, mai cu seama ca in “alaiul de prieteni/oameni de bine” care se afla in preajma voastra constant…unii (si deloc putini…) fac parte din tandemul ”rivali-gura lumii sloboda vesnic…neostenita!” Cariera/profesia/financiarul sunt amprentate astral benefic iar comunicarea/socializarea reprezinta pentru voi ca nativi Scorpion acum, “arme sigure” pe care le puteti “manui lejer” chiar si in contexte blocate pana acum! O reconfigurare a iubirii, nuantata din plin prin acel “strop de nou inedit” la capitolul relatie de cuplu/parteneriale/familie, este mai mult decat binevenita acum pentru toata lumea in mod reciproc.

SAGETATOR
O ultima saptamana de Octombrie 2017 cu un debut influentat major de o infuzie Lunara (din pacate nuantata negativ), care va genera treptat resimtirea unui adevarat ”tavalug”…ce va readuce pe tapet un intreg “noian de neimpliniri/temeri/acel toxic adevarat care v-a blocat realizarea multor nazuinte personale”! De aici…evident trairea unui “haotic versus capitolul emotional”! Tot ceea ce retraiti in aceste contexte, reprezinta inca o testare majora care vizeaza strict si la obiect acel “obiectivism” prezent obligatoriu in gestionarea oricarui blocaj intalnit, iar sfatul astrelor cuvanta din nou despre…”Rabdare-Speranta” constant prezente in viata voastra ca nativi Sagetator!” Si cum intotdeauna exista un “balans intre pozitiv si negativ”…, iata ca spre deosebire de primul capitol-sanatate aspectat negativ, mult mai armonios –pozitiv sunt nuantate capitolele cariera/profesie/financiar, unde ultimul dintre cele trei capitole este vizat/aspectat concret prin surprize placute, cu sanse de materializare concreta, insotit simultan intreg contextul de o “comunicare Mercuriana” prin intermediul careia puteti avea un succes garantat vizand folosul propriu…dar, cu conditia majora de a “verifica drastic“ absolut toate detaliile prezente in strategia finala a oricarui obiectiv, pentru ca exista riscul de a “pierde enorm si..a fi tradati de parteneri (uneori buni prieteni…!” Pe fundalul generat de infuzia Lunara versus disconfort personal, se impune nevoia prezentei cuiva drag in preajma voastra (si bine ar fi sa faceti acest lucru concret), iar in relatia de cuplu, aceeasi amprenta Lunara aspecteaza totul sub forma unui “balans” in iubire, unde debutul promitator in ale pozitivului…poate degenera treptat in negativ versus partenerul de viata/prieteni/familie.

CAPRICORN
Si pentru voi ca nativi Capricorn, prezenta unei infuzii Lunare in exces, axata pe concepte personale tabu…,poate genera treptat un adevarat “disconfort personal” bazat doar si doar pe negativismul vostru tipic zodiei, cu care “autoamprentati” anumite contexte de viata, in care acum…se impune obligatoriu nuantarea profunda printr-un “strop de nou!” Cariera/profesia/financiarul, sunt capitole de viata importante in care acum resimtiti mult mai multa incredere in sine,o gandire optimista/pozitiva versus o speranta aspectata in aceeasi nota benefica, totul pe un fundal astral sustinator si din ce in ce mai vizibil concret!Atentie insa…la eventuale tensiuni conflictuale cu persoane care detin autoritate/rang inalt, unde vi se “impune astral” o inteleptire maxima versus trio-ul “cuvantare-gandire-tonalitate”, absolut esential Binelui vostru de acum pe mai departe! Capitolele relatie de cuplu/parteneriate sunt amprentate prin tandemul ”dinamic-pozitiv”, cu un ecou ce va dura cateva saptamani bune pe mai departe si care cuprinde in al sau continut, o serie de oportunitati de bun augur, aspectate concret prin acelasi “nou” prezent acum si la aceste capitole, mai cu seama in relatia de cuplu versus o comunicare lejera/fireasca, susutinuta intru totul astral.

VARSATOR
O saptamana in care infuzia Lunara isi spune cuvantul din start, iar personal veti resimti o percepere a adevarului asa cum este aspectat si nicidecum…asa cum este in realitate, totul generat de influenta unor concepte personale tabu (un control exagerat) care va poate rataci/risipi “Speranta/Increderea in sine si acel Bun Augur dorit”! Sunteti vizionarii/alchimistii zodiacului cu adevarat, dar uneori…chiar si voi trebuie sa ramaneti ancorati cu picioarele pe acest Pamant…recunoscand firesc faptul ca: ”Speranta exista si deopotriva isi are rostul sau bine definit in viata fiecaruia dintre noi toti”! Cariera/profesia/financiar, capitole amprentate pozitiv/prolific prin ascensiune vizibila/concreta, dar …si cu prezenta unui “risc in adanc…”, vizand acea Siguranta pe mai departe versus acceptarea unor optiuni prezente in aceste capitole, mult mai bine” cosmetizate in ale tentatiilor…! ”Multa inteleptire prin Dictonul: ”Mai bine mai putin dar sigur…decat mult si incert ca siguranta pe viitor!” Aceeasi amprenta Lunara se rasfrange benefic asupra relatiei de cuplu/parteneriate, invaluind totul intr-o nota de “liniste versus iubirea”…si chiar veti resimti din plin acest moment pozitiv bine venit in armonizarea echilibrului ”Minte-Trup-Suflet”; dar in ceea ce priveste relatiile parteneriale, aici pot sa revina pe tapet…episoade delicate/dificil aspectate pe fondul unor “pusee” in ale personalitatii, contexte pe care le-ati mai trait din plin chiar in debutul acestui mijloc autumnal-Octombrie 2017!

PESTI
Si pentru voi ca zodie, Luna pare sa afecteze din start confortul personal, totul concret aspectat prin negasirea nicicum a acelui numitor comun dorit ca fiind prezent in tot ceea ce traiti acum! Va reamintesc faptul ca: ”Acel Chef de a trai cu adevarat viata, nu vi-l poate oferi nimeni decat…voi…, iar aici o reusita sigura depinde esential doar de propria voastra vointa pozitiv aspectata! ”Cariera/profesia/financiar, capitole infuzate cu prezenta unor oportunitati majore versus demonstrarea unui profesionalism desavarsit fara contestare, pentru ca modul de desfasurare al acestor noi oportunitati este marcat de tandemul “ritm alert – competie severa!” Relatia de cuplu/parteneriate se desfasoara in acest context saptamanal sub amprenta unei “reconfigurari pozitive”, care va invalui treptat si benefic toata suflarea prezenta; voi personal resimtind o multumire aparte (dorita ca adevar intru totul); dar …exista si o atentionare astrala asupra unui tandem bizar…”capitolul financiar versus prieteni”…,un context delicat in care veti resimti gustul “amar”…pe fundalul generat din start de un “refuz categoric” vizand un eventual ajutor solicitat din partea acestora!

Autor: Marusia

Tags:

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.