Casa Corpului Didactic Ilfov a realizat un chestionar în scopul culegerii de opinii și nevoi de formare în domeniul digital.

Obiectivul chestionarului este de a construi un nou CURS EUROPEAN on-line în domeniul digital, gratuit, în cadrul proiectului Erasmus+ Upgrade E Adults (2019-1-CZ01-KA204-061219), la care CCD Ilfov este partener.

Proiectul UPGRADE E-ADULTS 2019 își propune să colecteze, să împărtășească și să disemineze bunele practici la nivel european prin formarea formatorilor, care pot să ofere abilități digitale, în special în utilizarea rețelelor sociale, pentru piața muncii adulților defavorizați.

Ești invitat să completezi acest chestionar în cazul în care ești persoană cu handicap și ți-ar fi util un curs de dezvoltare a competențelor digitale, pentru noi utilizări ale internetului pe telefon din care ai putea să înveți:

  • Cum sa folosești noi aplicații pe telefon;
  • Programare, marketing on-line, cum să instalezi programe;
  • Cum să utilizezi mai bine, mai eficient, rețelele sociale, Facebook, Instagram, Tik tok;
  • Chestiuni legate de securitatea pe internet, cum să eviți virușii și fraudele pe internet.

CCD Ilfov este o instituție publică, din cadrul Ministerului Educației și are ca obiect de activitate crearea și desfășurarea de cursuri și programe de formare pentru profesori și alte categorii de adulți.

CCD Ilfov respectă prevederile cuprinse în Legea 677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Datele cuprinse în acest formular vor fi tratate confidențial, în conformitate cu prevederile legale în vigoare privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Chestionarul este anonim, durează aproximativ 10 minute completarea lui.

Completează chestionarul pentru a te înscrie aici https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScx2jYptVOto_ZdOwZ0RlU3Atua1zZ-dNXFOGaqVxQUBbomdw/viewform

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.