Primăvara bate la ușă, ocazie potrivită de a face curățenie prin suflet și prin lucruri.  Mărţişorul, o tradiție românească îndrăgită de mulți, este sărbătoarea care anunță începutul primăverii. Acesta reprezintă un mesager al bucuriei, al dragostei de viaţă, un simbol prin care  oamenii îmbrăţişează renaşterea naturii.

Totuși, pentru mulți oameni, cumpăratul marțisoarelor poate genera mult stres: Dacă culoarea nu e potrivită? Oare ar fi mai bine să cumpăr o broșă sau un simplu mărțisor? Poate o brățară deosebită?

Anul acesta CONIL vine in ajutorul tuturor, prin campania ,,Mărțișor cu Zâmbete”. În fiecare an, Asociația CONIL organizează Târgul Mărtișoarelor, însă anul acesta este unul special. Din cauza pandemiei, în anul 2021, mărțișoarele realizate de copiii centrelor CONIL vor fi comandate online.

,,Pentru noi siguranța vine pe primul loc, așadar în 2021 mărțișoarele făcute de copiii centrelor noastre vor fi comandate online, pe adresa noastra de mail. În plus, CONIL a venit cu inițiativa de a crea oferte speciale pentru companiile ce doresc să facă o faptă bună”, au declarat reprezentanții Asociației CONIL.

Așadar, anul acesta Asociația CONIL vă oferă oportunitatea de a cumpăra mărțișoare unice, pentru a aduce un zâmbet de 1 Martie atât celor dragi, cât și copiilor din centrele CONIL, care au nevoie de ajutor. Cumpărarea unui astfel de mărțișor oferă o șansă la integrarea și recuperarea copiilor cu dizabilități!

Sunt invitați să se alăture acestei campanii toți cei care doresc să întâmpine primăvara și luna martie cu tradiționalele mărțișoare, dar și cei care doresc să ofere felicitări deosebite, accesorii sau diverse obiecte decorative hand-made.

În cazul în care doriți să vă alăturați campaniei ,,Mărțișor cu Zâmbete”, tot ce trebuie să faceți este să sunați la 0784-412-222  sau să trimiteți un email la office@conil.ro și veți primi toate informatiile de care aveți nevoie.

Câteva exemple de mărțisoare realizate de copiii din centrele CONIL aici https://conil.ro/product-category/martisoare/?fbclid=IwAR1xqy29wby5Gg_UThWhy0iQgrxFes2aXg4QQ3QY-7mtO-teDC4m-ZDDO80

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.