Monochrome – Down Syndrome Fashion, Asociația Down Plus București şi Centrul pentru Tineret al Municipiului București organizează duminică, 4 octombrie 2020, ora 15, la Teatrul de Vară din Herăstrău, o prezentare de modă intitulată MONOCHROME, în cadrul căreia designerii, modelele și artiștii sunt persoane cu SINDROM DOWN.

Monochrome – Down Syndrome Fashion este un proiect în care culoarea vine de la persoanele care poartă creațiile, și nu de la creații în sine.

Pe o perioadă de câteva luni, în cadrul proiectului MONOCHROME, persoanele cu sindrom Down din Asociația Down Plus București s-au transpus în pielea designerilor de top și au dat naștere propriilor creații vestimentare.

Creațiile au fost apoi stilizate cu picturi proprii, redate prin viziunea tinerilor artiști.

Organizatorii lansează invitația la evenimentul unic în care designul vestimentar, pictura și emoția se îmbină într-un mod superb. Totul sub egida “I AM MY OWN DESIGNER”.

Parteneri: AFCN, Anne Chirițescu, Damian Pavel Photography, Centrul pentru Tineret al Municipiului București, Asociația Frizerart & Ciprian Ungureanu Academy

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.