Anul acesta „Moș Crăciun vine cu daruri de la PROFI” la 50 de familii din Asociația Distroficilor Muscular din România în care sunt copii și adulți diagnosticați cu distrofii musculare.


            Nu au fost uitați de către Moș Crăciun  de la PROFI nici membrii instituționalizați. Activitatea moșului este intensă, având în vedere că produsele tradiționale pentru masa de Crăciun din sacul său trebuie să ajungă la destinatari situați în mai multe județe. Unor familii, din  lista sa, le-a oferit darurile personal, iar altora  le-a expediat prin poștă.
           

Valoarea totală a sponsorizării către această asociație este de 15000 lei.

            „Am comunicat personal beneficiarilor vestea venirii Moșului de la PROFI și m-am încărcat cu o bucurie imensă, pe care am preluat-o de la fiecare în parte. Am observat tresăriri de entuziasm și recunoștință. M-a impresionat în mod deosebit reacția unui coleg care trăiește într-un azil de mai bine de 20 de ani. Boala i-a luat toată forța fizică, cineva îi ține telefonul ca să poată vorbi. Inițial a crezut că nu aude bine, după care a exclamat: „atât de bogat e moșul, s-a gândit și la mine?” Apoi, un alt beneficiar a spus că se bucură mult de darurile primite și de generozitatea moșului încât va invita la masa de Crăciun o familie modestă cu cinci copii, care locuiește în aproprierea sa.
La fel de plăcut a fost să împart daruri împreună cu Moș Crăciun de la PROFI unui număr de zece familii. Este minunat să dăruiești. Acum, misiunea mea este să transmit sponsorului, Compania PROFI, emoțiile tuturor beneficiarilor la întâlnirea cu Moș Crăciun de la PROFI și mulțumirile mele”
, a declarat Maria Teodorescu, președinta Asociației Distroficilor Muscular din România.

            Despre Compania PROFI
Cu aproape 26000 de angajați în peste 1550 de magazine integrate și partener din peste 700 de localități, Profi este cel mai mare angajator privat și totodată rețeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică din România. Prin donații anuale de 1,5 milioane de lei făcute prin intermediul campaniei sale CSR, precum și prin numeroasele forme de ajutor acordate direct comunităților din jurul magazinelor rețelei, Profi se evidențiaza drept unul dintre cei mai importanți susținători ai cauzelor sociale din această țară.

            Despre Asociația Distroficilor Muscular (ADMR)
            ADMR este asociație naţională de persoane cu handicap neuromuscular, membră a Consiliului Național al Dizabilității din România (CNDR), reprezentată în CNDR de către doamna Daniela TONTSCH, vicepreședinta ADMR și, totodată, președinta CNDR.
ADMR are misiunea de a apăra și promova drepturile și interesele legitime comune persoanelor diagnosticate cu distrofii musculare. Statistica înregistrează 35 000 de astfel de cazuri în România.
Scopul ADMR se realizează prin informare și monitorizare sistematică, dialog și consultare, prin propuneri legislative, prin campanii strategice de influențare a politicilor publice.
ADMR desfășoară activități de integrare a distroficilor în societate, acțiuni de susținere a acestora în familie, acțiuni de educare a aparținătorilor, acțiuni de instruire a membrilor săi, pentru ca aceștia să-și cunoască drepturile, activități recreative și culturale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.