Fundația Misericors și Fundația Inovații Sociale Regina Maria au inițiat proiectul ,,Trup pentru suflet”, care  își propune să vină în sprijinul persoanelor cu dizabilități locomotorii și neuromotorii. Acest proiect comun oferă servicii medicale de calitate la un preț redus sau fără costuri, dacă pacientul are un venit lunar mai mic de 1600 de lei.

Printre serviciile de recuperare medicală de care beneficiază persoanele cu dizabilități se numără servicii de kinetoterapie și electroterapie.

Pentru a beneficia de gratuitate, pacienții trebuie să prezinte o copie a certificatului medical din care reiese diagnosticul și un talon de pensie sau adeverință de salariu.

Serviciile de recuperare medicală se vor acorda în Cabinetul de Recuperare Sala Palatului. Cabinetul se află în Str. Ion Câmpineanu, nr. 23, Sector 1, București, Telefon: 0770 771 937.

Fundaţia Misericors – Trup pentru suflet este o organizaţie non-profit formată dintr-un grup de oameni sensibili la suferinţa, nevoile şi limitările materiale ale semenilor lor. Fundaţia este dedicată ajutării persoanelor cu dizabilităţi neuromotorii şi locomotorii cărora posibilităţile materiale nu le permit accesul la tratament.

,,Prin intermediul proiectelor și acțiunilor fundației, dorim să contribuim la formarea unei societăți mai bune, în care să fim aproape de semenii noștri, al căror drum prin această viață a fost marcat de întâmplări nefericite. Suntem alături de persoanele cu handicap ajutându-le să depășească barierele puse de starea de sănătate, prin oferirea de servicii medicale recuperatorii și prin construcția de rampe de acces”, declară reprezentanţii Fundaţiei Misericors – Trup pentru suflet.

Reprezentanţii Fundaţiei Misericors – Trup pentru suflet precizează că, printre proiectele lor de viitor se numără și construirea unui centru de excelență în România, în vederea diagnosticării și cercetării afecțiunilor neuromotorii și locomotorii, dar și de tratament al acestor afecțiuni.

,,Ne-am propus să ajutăm persoanele cu handicap să depășească barierele puse de starea de sănătate și de situația financiară și lucrăm în acest scop oferind servicii medicale de recuperare și stomatologice, precum și construind rampe de acces în diferite funcțiuni publice. În același timp, credem că unui om, mai ales celor care au trecut printr-o suferință fizică, nu-i suficient să-i ameliorezi starea de sănătate trupească, ci să-i oferi și alinare sufletească, arătându-i că există nădejde pe mai departe, că viața continuă și după accident”, mai spun reprezentanții Fundației Misericors – Trup pentru suflet.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.