Comisia Europeană vă invită să participați la un studiu privind accesibilitatea site-urilor și aplicațiilor organismelor din sectorul public. Cu un accent deosebit pe utilizatorii cu dizabilități, acest sondaj vă permite să vă împărtășiți opinia și să informați factorii de decizie politică. Puteți începe studiul cu următorul link:  https://www.surveymonkey.com/r/HD8DMN7?lang=ro

În numele Comisiei Europene, Capgemini efectuează un sondaj paneuropean la scară largă în rândul persoanelor care au orice tip de dizabilitate, pentru a colecta perspectivele utilizatorilor, dintre cele mai vizate de Directiva privind accesibilitatea site-urilor web.

Organizațiile persoanelor cu dizabilități joacă un rol cheie în acest domeniu. Prin urmare, Consiliul Național al Dizabilității vă invită să distribuiți sondajul în rândul persoanelor pe care le reprezintați.

Pentru a convoca completarea sondajului pentru respondenți, sondajul este tradus automat în limba română și este testat pe baza accesibilității acestuia pentru persoanele cu dizabilități.

Un număr mare de respondenți ar oferi o imagine solidă asupra stării actuale a accesibilității site-urilor web și a aplicațiilor din perspectiva utilizatorului.

One Comment

  1. Pingback: Comisia Europeană vă invită să participați la un studiu privind accesibilitatea site-urilor și aplicațiilor organismelor din sectorul public. – ANR

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.