Forumul politic la nivel înalt (HLPF) a început la sediul Organizației Națiunilor Unite și se va desfășura până în data de 19 iulie. În acest an, delegația Forumului European pentru Persoanele cu Handicap – EDF este formată din vicepreședintele Ana Peláez Narváez, de Marion Steff (coordonator SDG) și de Alexandre Bloxs (asistentul SDG). EDF lucrează în strânsă colaborare cu Grupul de reprezentanți ai persoanele cu handicap pentru a se asigura că mesajele sale de susținere sunt incluse și auzite!

Tema Forumului din acest an este „Transformarea către societăți durabile și reziliente”, iar obiectivele analizate includ:
• Obiectivul 6 Apa curată și salubritate
• Obiectivul 7 Energie accesibilă și curată
• Obiectivul 11 ​​Orașe și comunități durabile
• Obiectivul 12 Consum și producție responsabile
• Obiectivul 15 Viața pe uscat
• Obiectivul 17 Parteneriate pentru obiective

În acest an, peste 30 de persoane cu dizabilități și avocați din întreaga lume reprezintă Grupul reprezentanților cu handicap la Forum! Delegația EDF va participa la reuniunile de evaluare națională voluntară, vor purta discursuri oficiale la forum, vor participa la întâlniri bilaterale cu statele membre și agențiile ONU și vor participa, de asemenea, la numeroase alte evenimente.

În plus, evenimentul nostru secundar, în colaborare cu Grupul de reprezentanți ai persoanelor cu handicap, va fi miercuri, 11 iulie. Este intitulat „Scopul 11: Includerea persoanelor cu dizabilități în societăți”. Ana Peláez Narváez va vorbi pe tot timpul prezentării Comisiei Europene.

Patruzeci de țări europene vor prezenta săptămâna viitoare evaluările lor naționale voluntare și vor primi, de asemenea, întrebări din partea reprezentanților societății civile, unde se dorește includerea persoaneleor cu dizabilități.

Puteți viziona HLPF la WebTV- ul ONU, puteți, de asemenea, vizita contul de twitter al EDF .
Pentru mai multe informații despre HLPF, consultați site – ul Web .
Citiți mai multe despre grupul părților interesate cu handicap aici .

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.