Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România (CNASR) a declanşat o amplă campanie naţională de promovare şi valorizare a profesiei de asistent social intitulată în mod metaforic „România se ridică în picioare pentru asistenţa socială”.

“În fiecare judeţ al ţării se organizează evenimente la care participă asistenţi sociali, oficialităţi, jurnalişti, societatea civilă, universitari, prieteni şi susţinători ai profesiei de asistent social. În periplul nostru naţional străbatem ţara de la un capăt la celălalt, de la Sud la Nord, de la Est la Vest pentru a reînvia spiritul de breaslă în rândul comunităţii noastre profesionale.

Pe 28 februarie 2018 judeţul Dolj se ridică în picioare pentru asistenţa socială. Evenimentul va avea loc în Aula Mihai I, fosta sală albastră, a Universităţii din Craiova. La eveniment vor fi prezenţi atât preşedintele CNASR, Doru Buzducea cât şi vicepreşedinţii Cristian Roşu şi Ioan Durnescu precum şi secretarul executiv doamna Diana Cristea”, se arată în comunicatul emis de Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România.

Preşedintele CNASR, Doru Buzducea a declarat: „Ne bucurăm că Cetatea Băniei a decis, ca în anul Centenarului Marii Uniri, să se ridice în picioare pentru asistenţa socială. Campania noastră doreşte să redea demnitatea asistentului social iar asistenţei sociale gloria şi splendorile pe care le merită această nobilă profesie. Oficialităţi de rang înalt, asistenţi sociali, jurnalişti, universitari, prieteni şi susţinători ai profesiei de asistent social şi-au anunţat prezenţa. Promitem un eveniment fără precedent în istoria campaniei CNASR. Iar despre toţi prietenii olteni, nu puţini la număr, care au pus umărul ca întâlnirea noastră să fie memorabilă, spunem doar atât: jos pălăria pentru felul în care gândiţi şi pregătiţi evenimentul.”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.