Un grup de reputați psihologi și psihoterapeuți ai Centrului de excelență – Clinica Imunoap și ai Cabinetului de psihologie Aliter, reuniți sub numele ESCALAD, vă așteaptă la evenimentul “Sănătate pentru trup și suflet”, duminică 24 septembrie 2017, de la ora 10:00, în atmosfera relaxată pe care o oferă Roaba de Cultură din Parcul Herăstrău.

În cadrul evenimentului se vor servi fructe și ceai, se va măsura tensiunea arterială, iar pentru copii se vor organiza jocuri creative sub îndrumarea psihologilor și psihoterapeuților de la Crea Therapy.

ESCALAD este un nou concept de sănătate fizică și mentală scopul fiind un echilibru între trup și suflet; conceptul în cadrul căruia medicina și psihologia se unesc pentru a oferi ce are mai bun pentru ca fiecare dintre noi să se bucure de o viață trăită din plin.

Pentru o zi, specialiștii își mută cabinetul mai aproape de tine, se va vorbi deschis și relaxat despre un nou mod de a aborda starea de sănătate si în ce fel sănătatea fizică și emoțională sunt strâns legate.

Adesea, se vorbește despre sănătate doar prin prisma manifestării sale la nivelul fizic, al corpului; iar aspectele ce țin de latura sufletească, emoțională, afectivă, psihologică trec în plan secund sau chiar sunt lăsate la o parte cu totul.

Orice problemă care apare la nivel fizic are influențe asupra stării de bine psihologice, la fel cum orice vulnerabilitate a stării de bine psihologice (stresul, de exemplu), duce la somatizare și îmbolnăvirea organismului. Totodată o stare psihologică bună contribuie semnificativ la accelerarea procesului de vindecare fizică.

Se vor aborda pentru subiecte privind consilierea psihologică, psihoterapia de familie, psihoterapia de cuplu, psihoterapia pentru copii, psihotraumatologia, nutriția și sportul, dermatologia, dermato-cosmetica și dermato-estetica, acupunctura, geriatria și gerontologia Evenimentul se va încheia în jurul orei 14:00 cu o tombolă constând în produse cosmetice și o gamă variata de vouchere promoționale.
Participarea la eveniment și tombola sunt gratuite.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.