Autor: Emanuela Bragadireanu

Progresul tehnologiei a schimbat complet modul de funcționare a lumii. Comparativ cu ultimii ani, tehnologia a reușit să fie un cuvânt cheie, aducând modificări inovatoare tuturor domeniilor. Acest proces se poate observa cel mai bine în ultimii doi ani, odată cu apariția virusului COVID-19.

Tehnologia este esențială în domeniul medical, unde au apărut modificări imense de-a lungul timpului. O invenție necesară pentru persoanele vârstnice și cele care prezintă un handicap este scuterul electric.

De ce este important un scuter electric?

Un scuter electic este esențial în viața unei persoane cu handicap locomotor sau a unei persoane vârstnice, deoarece acest dispozitiv are rolul de a ușura viața pacienților. Majoritatea persoanelor care prezintă un handicap locomotor depind de ajutorul unei persoane specializate pentru a se deplasa, atât pe distanțe scurte, cât și pe distanțe lungi. Achiziționarea unui scuter electric asigură pacientului o deplasare pe care o poate face singur.

Scuterul electric conferă siguranță pacientului?

Scuterele electrice oferă atât un suport pentru picioare, cât și un scaun special ce asigură confortul pacienților. Scuterul electric este realizat pentru persoanele cu un handicap locomotor.

Dotăriile unui scuter electric sunt asemănătoare cu cele ale unei mașini. Scuterul electric are un ghidon de comandă, ce se manevrează exact ca un scuter clasic, mișcând ghidonul spre stânga sau dreapta. Pe lângă ghidon, un scaun confortabil, scuterul electric vine și cu semalizatoare pentru schimbarea direcției.

Pentru ca participanții din trafic să poată observa mai ușor persoanele ce folosesc un scuter electric, cât si să înțeleagă intențiile acestora, scuterul electric are faruri ce ajută la deplasarea pe timp de noapte.

Scuterele electrice se prezintă sub două moduri: cu 3 roți și cu 4 roți. Scuterele cu 3 roți sunt recomandate în special pentru deplasarea prin curte, roata din față fiind mult mai ușor de manevrat, în timp ce, scuterul cu 4 roți, oferind mai multă siguranță, se va utiliza pentru deplasarea pe șosea și trotuar pe distanțe lungi.

Achiziționarea unui scuter eletric reprezintă un nou început pentru pacienți, deoarece le conferă posibilitatea de a se deplasa singuri. Acest lucru ajută foarte mult și la sănătatea psihică, deoarece pacientul nu mai depinde de un ajutor specializat din exterior.

SCUTER  ELECTRIC CITYLINER

Foarte manevrabil: are dimensiuni compacte, cu lungimea de 1,22 m și este construit în conformitate cu standardele pentru ascensoare. Ideal pentru utilizare în zone urbane interioare și exterioare – chiar și la cumpărături în magazine și centre comerciale.

• Viteză: 12 kmh

• Putere continuă: 400 W

• Autonomie de până la 35 km

• Șasiu cu suspensie

• Greutate utilizator de până la 150 kg

• Scaun confortabil, elegant și reglabil

• Motor puternic și silențios

Prețul scuterelor electrice diferă în funcție de model și de dotăriile cu care acesta vine.

Se pot achiziționa scutere electrice de pe site-ul www.donis.ro. Prețul scuterelor de pe acest site începe de la 12.274 RON și poate ajunge până la 27.229 Ron.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.