Ministerul Muncii și Protecției Sociale (MMPS) și Autoritatea Naţională pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilităţi, Copii și Adopții (ANDPDCA) organizează sâmbătă, 9 octombrie 2021, între orele 10.00 si 17.00, Târgul de incluziune socială ,,Sunt integrABIL, nu neglijabil”, ce are ca scop promovarea inserției profesionale a persoanelor cu dizabilități pe piața muncii.

Evenimentul se va desfășura în incinta Muzeului Țăranului Român din Şoseaua Pavel D. Kiseleff 3, București.

Potrivit MMPS, participanții își vor prezenta produsele și serviciile proprii în vederea promovării acestora către publicul larg. Evenimentul va cuprinde și o dezbatere pe tema ,,Viitorul inserției profesionale a persoanelor cu dizabilități”.

,,MMPS și ANDPDCA au plăcerea de a vă invita să participați în număr cât mai mare la eveniment, pentru a descoperi ce surprize pregătesc prestatorii ce vor fi prezenți. De la tablouri, obiecte de artizanat, bijuterii, îmbrăcăminte și alimente tradiționale, târgul va cuprinde o paletă largă de produse și servicii, având ca scop final facilitarea inserției pe piața muncii a persoanelor cu dizabilități”, au precizat organizatorii.

În cadrul Târgului sunt invitate:

-unitățile protejate autorizate;

-întreprinderile sociale de inserție, ce au încadrate în muncă persoane cu dizabilități;

-ONG-urile care au ateliere de creație pentru persoane cu dizabilități.

Organizatorii le reamintesc celor care doresc să se promoveze în cadrul târgului că se mai pot înscrie pe listă până la data de 25 septembrie, prin completarea acestui formular – https://forms.gle/fjpwJnKZfPZU35hd6.  

Pentru mai multe informații, puteți suna la numărul de telefon 0758.097.010 sau puteți trimite e-mail la cabinet.peter-makkai@mmuncii.gov.ro.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.