Tot mai mulți prezintă simptome precum durerea de spate, ce poate fi asociată cu o varietate de afecțiuni. Hernia de disc este cu siguranță una frecvent întâlnită, ce cauzează disconfort și durere, simptome deloc plăcute. Se referă la afectarea discurilor vertebrale ce îndeplinesc rol de susținere a coloanei vertebrale. Când este instalată la nivel lombar, durerile locale radiază spre membrele inferioare. Alte simptome ce însoțesc afecțiunea sunt amorțeala în mâini, slăbiciunea musculară, presiune în călcâi.

Desigur, nu toți pacienții prezintă aceleași manifestări ale afecțiunii. Sunt unii care ajung în stadii grave și alții care nu vor avea nevoie de intervenția chirurgicală. În fapt, intervenția chirurgicală poate fi evitată de oricine se confruntă cu această problemă, prin terapie chiropractică.

În ajutorul celor care experimentează stări de durere sau alte simptome specifice vin specialistii CHIROMEDICA Health & Wellness Center din Cluj. Este vorba despre chiropractică, o terapie care, odată aplicată corespunzător, va elimina senzațiile de durere și disconfort, tratând afecțiunea. În cadrul site-ului www.chiromedicahealthcenter.ro sunt disponibile informații despre serviciile oferite. Cei interesați găsesc pe pagina menționată informații vaste cu privire la tratamentul chiropractic, pentru a se convinge că este alternativa perfectă pentru a trata afecțiuni ca spondiloza, hernia de disc, discopatia lombară și altele asemenea.

Este o practică noninvazivă, nu implică intervenții chirurgicale, tratament medicamentos, injectabil sau de altă natură. Totul stă în manipulări specifice și elongații. Nu oricine poate efectua astfel de practici, decât specialiștii în domeniu, care dispun de cunoștințele și experiența necesară.

Care sunt factorii de risc ce favorizează hernia de disc?

Pot dezvolta hernie de disc cei care au un stil de viață sedentar, cei care sunt supraponderali – prezentând greutate în exces și presiune pe discurile din zona lombară, dar poate fi vorba și de moștenire genetică sau cauze precum activitățile ce implică împingerea, ridicarea, aplecarea sau răsucirea trunchiului.

Considerată o metodă alternativă de tratament, terapia chiropractică oferă rezultate chiar după prima ședință, fiind apreciată la scară largă când vine vorba despre durere de spate, ca rezultat a unor afecțiuni precum cea menționată.

Despre chiropractică se știe că are la bază medicina tradițională asiatică. Are ca scop decomprimarea rădăcinilor nervului de la nivelul măduvei spinării. Ședințele au la bază manevre de manipulare osteoarticulare și elongații. Numărul ședințelor ce vor fi necesare variază de la un caz la altul.

Recomandăm serviciile de chiropractică ale CHIROMEDICA Health & Wellness Center din Cluj profesionalismul și eficiența chiropracticianului Răzvan Gherman, care organizează ședințele în așa fel încât rezultatele să conste în ameliorarea și eliminarea completă a durerilor resimțite la nivelul spatelui. Pe site-ul chiromedicahealthcenter.ro este disponibilă de altfel secțiunea Ce spun clienții? în care cei ce au beneficiat de serviciile centrului povestesc despre experiența pe care au avut-o vizavi de această colaborare. Sunt situații în care, din cauza gravității problemei, ulterior ședințelor de tratament vor fi necesare cele de întreținere. Rolul acestora este de a asigura calitatea vieții celor în cauză.

Motivele pentru care terapia chiropractică este o soluție și o recomandare totodată se subînțeleg. Este o soluție de tratament lipsită de durere, deci nu există stresul și presiunea specifică, nu implică intervenție chirurgicală, deci nici perioada specifică de refacere și durerea pe care o implică. Și altele sunt avantajele acestei alternative de tratare a herniei de disc, respectiv a simptomelor ce implică dureri de spate. Pe site-ul chiromedicahealthcenter.ro se regăsesc informații complete cu privire la această ramură de servicii.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.