Autor: Claudia Geatără

Un eveniment ce s-a ținut în week-end-ul acesta, pe malul lacului Floreasca, unde oamenii au fost încurajați să dea drumul lampioanelor pe lac.

Atmosfera din cadrul festivalului a fost una plăcuta, iar oamenii ce au participat la acest eveniment au putut să se bucure de muzică live, dar și de mâncare gătită pe loc, din preparate pe bază de pește și fructe de mare, iar mai târziu s-au putut bucura de cel mai mare tapas de caracatiță din lume. Pentru a putea cumpăra mâncare în schimb, s-au folosit jetoane, care puteau fi achiziționate de la intrare, fiecare jeton valorând 5 lei.

Au fost nelipsite și dulciurile, cei prezenți au putut să se delecteze cu ciocolată facuta după rețete de casă.

Pe langă mâncare și muzica de pe scenă, au fost realizate și ateliere de pictat lampioane, tatuaje cu henna, pictură pe ceramică, cât și pe umbreluțe.

De asemenea, au mai fost și ateliere de tarot, de făcut dreamcatchere, și chiar și de balonașe uriașe de săpun.
În apropierea malului lacului, cei doritori au putut să se înscrie la mers cu barca, iar cei profesioniști au putut participa la curse scurte sau lungi pe lac.

Pentru doritori s-au realizat și plimbări cu vaporașul, iar cei ce nu s-au încumetat la asa ceva au putut participa la volei pe malul lacului.

Odată cu lăsarea serii, cei ce au achiziționat lampioane din cadrul festivalului, au putut scrie dorințe pe acestea, lansându-le mai apoi pe lac.
Lampioanele vândute la WishFest au fost realizate din materiale ecologice, precum hârtie de orez și din lemn, astfel încât s-a evitat poluarea mediului, iar dupa închiderea evenimentului, acestea au fost luate de pe lac.

Atmosfera festivalului a fost foarte placută, de la muzica, la aromele mâncărurilor gătite la zona specială pentru asa ceva, la activități fizice, ateliere, culminându-se cu imaginea lampioanelor lansate pe lac odata cu lăsarea serii. O experiență plăcuta pentru cei prezenți la festival.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.