Consiliul Național al Dizabilității din România (CNDR) și Asociația RENINCO România, cu susținerea Forumului European al Dizabilității (EDF) și suportul financiar din partea Citi Foundation, realizează un studiu care vizează prioritățile tinerilor cu dizabilități, în cadrul proiectului ASCEND 2022.

Studiul își propune să identifice dificultățile (barierele) cu care se confruntă tinerii cu dizabilități, îndeosebi în domeniile educației și ocupării, precum și modalitățile prin care ar putea fi îmbunătățită situația acestor tineri din România. De asemenea, studiul va evidenția nevoile tinerilor cu dizabilități referitoare la comunicarea cu organizațiile persoanelor cu dizabilități și așteptările lor față de politicile și programele europene privind dizabilitatea.

Inițiatorii studiului aduc mulțumiri tinerilor cu dizabilități care au trimis răspunsurile lor la chestionarul difuzat online, în cadrul cercetării ASCEND, și anunță că încă mai pot fi trimise răspunsuri până sâmbătă, 20 august.

,,Dorim să vă anunțăm că mai pot fi trimise răspunsuri de către tinerii cu dizabilități, în vârstă de 16-35 de ani, prin accesarea linkului  https://forms.gle/yAMYjpnQNXgPyoUX9, până la data de 20 august 2022, orele 22:00, moment la care se va închide etapa de primire a datelor. După acest moment, nu va mai fi posibilă completarea chestionarului”, transmite echipa de cercetare ASCEND.

Dacă aveți nevoie de sprijin în completare, sunteți rugați să contactați echipa de cercetare la email: cercetare.ascend@gmail.com.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.