De curând, a fost lansată platforma Beesers, prima aplicație mobilă ce ajută utilizatorii  să găsească personal medical specializat pentru îngrijiri la domiciliu. Disponibilă non-stop, aplicația a fost proiectată având în vedere, în primul rând, ușurința în utilizare și o interfață intuitivă.

Utilizând tehnologii moderne, aplicația Beesers este proiectată să aducă la un loc prestatorii specializați de servicii medicale și persoanele care au nevoie de acestea la domiciliu. Un sistem avansat de calendar permite atât personalului medical să își definească disponibilitatea, cât și clienților să solicite serviciile la momentul dorit.

Toata interacțiunea se desfășoară prin intermediul unei aplicații mobile disponibilă, atât pentru Android, cât și iOS,  prin care se pot vedea serviciile disponibile și programa vizitele la domiciliu. Costurile sunt transparente, așa că puteți vedea în orice moment prețul total al oricarei intervenții, neexistând abonamente sau alte taxe ascunse. De asemenea, toate plățile pot fi făcute direct în aplicație, astfel cei dragi nu trebuie să se preocupe de nimic pentru a primi tratamentul necesar.

Accesibilă în orice moment de oriunde în lume, aplicația Beesers permite programarea din timp a tratamentului celor dragi. În directă conexiune cu calendarul personalului medical specializat, puteți găsi fără telefoane și bătai de cap intervalul de timp dorit.

,,Colaboratorii noștri sunt personal medical certificat pentru intervențiile dorite, lucrând atât in sistemul medical de sănătate de stat, cât și privat. În acest fel, aveți certitudinea unui serviciu profesionist, prestat la cele mai înalte standarde de siguranță. Aplicația noastră folosește geolocația pentru a putea oferi în timp real serviciile disponibile în zona dorită și a putea oferi un estimat de timp real, evitând situațiile nedorite. În acest moment acoperim principalele orașe importante din România, cu planuri de extindere rapidă în restul localităților”, precizează reprezentanții platformei Beesers.

Fondatorul platformei, Ovidiu Tuduruţă, povetește că i-a venit ideea dezvoltării unei astfel de aplicații acum mai mulţi ani, însă a început să facă primele demersuri pentru realizarea proiectului în 2018, când a atras şi o primă finanţare.

„Povestea pleacă de pe la mijlocul anilor 2000, când familia mea a decis ca mama să ia calea străinătăţii şi la vremea respectivă să îngrijească vârstnici. După câţiva ani mi-am dat seama că acest tip de serviciu creează două direcţii care pot genera un proiect antreprenorial – pe de-o parte avem distanţa dintre românul din diaspora şi cei dragi lui de acasă şi la un moment dat un soft poate să şteargă distanţa dintre aceştia, şi pe de altă parte tot în diaspora a trecut testul timpului şi s-a profesionalizat o echipă vastă de români – specialişti în îngrijiri medico-sociale la domiciliu“, a explicat el.

Ovidiu Tuduruţă  a adăugat că familiile care contractau serviciile unui astfel de specialist aveau de suportat un cost destul de mare şi acceptau un specialist în îngrijiri la domiciliu doar după multe recomandări. Atunci s-a gândit că ar fi bun un produs care să prezinte într-o manieră transparentă şi să ofere acest plus de siguranţă pentru cel care vrea să cumpere un astfel de serviciu. Aşa a luat naştere ideea Beesers.

Pentru a putea demara Beesers, antreprenorul a aplicat la programul diaspora start-up, prin intermediul mamei lui, şi aşa a reuşit să atragă şi prima sursă de finanţare a acestui proiect.

În total, până acum la momentul lansării pe piaţă a aplicaţiei, investiţia totală a ajuns la 120.000 euro. 

Acum, în prima etapă, strat-up-ul vrea să valideze proiectul în Bucureşti, iar apoi să se extindă şi în afara capitalei, începând cu luna martie în Iaşi, Timişoara, Cluj-Napoca, Constanţa şi Suceava. Fondatorul platformei își propune ca afacerea să devină internațională, să se extindă nu doar în România, ci și în câteva state europene.

În prezent, în cadrul platformei Beesers utilizatorii pot găsi o serie de servicii medicale la domiciliu – de la injecţii până la diferite alte terapii şi diagnoză, plus recoltări pentru testul COVID-19. Odată ce îşi instalează aplicaţie mobilă Beesers şi îşi fac un cont, utilizatorii pot căuta o persoană specializată în îngrijiri medicale la domiciliu în funcţie de adresa unde este solicitată vizita. Apoi, aceştia pot programa viziat în ziua şi intervalul dorit, plata fiind făcută direct în aplicaţie, prin card bancar. După ce utilizatorul comandă serviciul, acesta poate discuta prind intermediul unui chat cu îngrijitorul pentru a-i da anumite indicaţii legate spre exemplu de medicaţia pe care o ia persoana care va beneficia de procedurile medicale.

,,Câteva apăsări de ecran este tot ce este necesar pentru a programa un tratament oferit de personal medical specilizat celor dragi, aflați de multe ori la mii de kilometri distanță și în imposibilitate de a se deplasa”, punctează reprezentanții platformei Beesers.

Pentru mai multe informații, accesați linkul următor:

https://www.beesers.com/home/

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.