„De Crăciun fii mai bun” este unul dintre sloganurile pe care platforma Fă Bine! prin Asociația ,,Trăiește cu bucurie” încearcă și reușește să-l extindă pentru fiecare zi a anului. Muncind constant și cu determinare întregul an, partenerii CONIL în fapte bune, platforma Fă Bine!, a reușit să lumineze sărbătorile unui număr foarte mare de persoane aflate în nevoie, printre care și celor 300 de beneficiari ai Asociației CONIL.

Potrivit unui comunicat al Asociației CONIL, cu sprijinul Sarantis și Edu Class ce au răspuns cu generozitate apelului celor de la Asociația ,,Trăiește cu bucurie”, 300 de beneficiari CONIL au avut parte de sărbători de poveste, pline de daruri colorate și parfumate.

,,Suntem recunoscători partenerilor noștri, Edu Class și Sarantis, pentru generozitatea cu care dăruiesc. Datorită lor am putut face fericite și anul acesta un număr de peste 40.000 de persoane vulnerabile, deopotrivă copii și adulți de pe tot cuprinsul țării. Ne bucurăm să vedem cum împreună cu organizații ca Asociația CONIL construim o lume mai bună în fiecare zi, cum semințele pe care noi le plantăm aduc încredere și zâmbet în inimile copiilor cu dizabilități. Îmi pun încrederea că și de acum încolo le vom putea fi sprijin, astfel încât să putem afirma într-o zi că am contribuit la a schimba în bine vieți“, a spus Maria Duduman, fondator platformă Fă Bine!

Implicarea platformei Fă Bine! în susținerea beneficiarilor CONIL nu a reprezentat o surpriză pentru cei de la CONIL. Proiectele pentru comunitate, dezvoltate de Asociația ,,Trăiește cu Bucurie”, aduc lunar speranță și încredere într-o viață mai bună pentru beneficiarii celor peste 100 de ONG-uri membre.

Conform comunicatului, darurile oferite de Fă Bine, cu sprijinul Sarantis și Edu Class, reprezintă mai mult decât un dar valoros pentru copiii CONIL și familiile lor. Ele reprezintă, de fapt, garanția unui parteneriat pe termen lung între Asociația CONIL și Asociația ,,Trăiește cu Bucurie”, prin care împreună oferă cu adevărat o șansă la o viață cât mai normală beneficiarilor CONIL.

,,CONIL este un ecosistem orientat în principal către copiii cu dizabilități, ce cuprinde grădinițe, școală primară și centre de zi pentru recuperarea copiilor cu dizabilități. În același timp, suntem o organizație care promovează, aplică și susține conceptul de educație incluzivă, concept care constituie direcția noastră majoră de acțiune. Incluziv pentru copiii cu dizabilități presupune însă întotdeauna un partener de dialog, care să fie dispus să te cunoască, să încerce să te înțeleagă și să te accepte ca pe un membru diferit al comunității. Iar Asociația «Trăiește cu bucurie»,  prin platforma Fă Bine! a demonstrat că se preocupă în a fi acest partener de dialog pentru copiii cu dizabilități. Așadar, pentru noi implicarea lor înseamnă mult, pentru că dincolo de zâmbete, bucurie, stare de bine, ea conține intrinsec și speranța și promisiunea unui viitor mai bun pentru copiii noștri”, a declarat Irina Ismail, director executiv Asociația CONIL.

Fă Bine! este platforma de sprijin şi colaborare care aduce împreună peste 100 de ONG-uri (din domeniul medical, social, educaţional, s.a), voluntari, companii şi donatori individuali. Construim un ecosistem social care ia în considerare nevoile tuturor şi în care se pun laolaltă resurse pentru obţinerea de rezultate valoroase pentru toţi participanţii – şi pentru societate în sens larg.

Asociația CONIL este o organizație non-guvernamentală care de 11 ani se ocupă de educația, îngrijirea, terapia și tratamentul copiilor cu diferite dizabilități. Este singura asociație care a dezvoltat un sistem de educație incluziv și un întreg ecosistem educational pentru copii cu tulburări din spectrul autist, care este completat de terapie și tratament zilnice pentru mai mult de 300 de copii din centrele de zi, grădinițele și școala primară de care asociația se ocupă. Pentru mai multe informații, intră pe www.conil.ro, trimite un email la office@conil.ro, sună la 0784 412 222 sau fă o vizită pe Strada Bascov 14.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.